Sådan Fix Wifi Connection Problemer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Jeg har en Linksys-router i mit hjem og havde problemer med forbindelsen. Efter lidt forskning har jeg fundet ud af nogle ting, du kan gøre for at få den bedste forbindelse mulig. Brug først et program kaldet Network Stumbler og scan de trådløse netværk i dit modtagelsesområde, bemærk, hvilken kanal dit netværk er på såvel som de omkringliggende netværk. Skriv ned hvilke kanaler der bruges. Bemærk også SSID-navne.

Næste log ind på din routerens administrationskonto og naviger til de trådløse indstillinger. Hvis der er et andet netværk i nærheden med saame SSID som din (som kunne have været overladt som standardindstillinger fra fabrikken), så skal du ændre navnet på dit trådløse SSID til noget andet. Jeg måtte gøre dette på mit netværk.

3.

Klik på de avancerede indstillinger og skift kanal til en, der ikke bruges af et andet netværk i nærheden. Eksempel, hvis dit netværk er på kanal 4, og det er også din nabo, så ændrer jeg det til kanal 6 for at sætte lidt plads mellem netværk. Du har mellem 1 og 11 til at vælge fra.

4.

Hvis du har gjort ovennævnte ting og stadig har problemer med forbindelsen, kan netværksforstyrrelser skyldes trådløse telefoner, mikrobølgeovne og enhver elektronik, der fungerer omkring 2,4 Gz-rækken.

Jeg vil vise dig nogle nemme løsninger for almindelige problemer med trådløse netværk.