Sådan Reset Your Linksys Router Når du har mistet adgangskoden

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Afhængigt af din trådløse router vil nulstillingsknappen være et sted på kassen. I dette eksempel bruger jeg et WRT54g som et eksempel.

2.

Få et papirclips eller en pen og hold nulstillingsknappen nede i mindst 30 sekunder. Dette skal nulstille det til sin udstedte tilstand uden for feltet.

3.

Dernæst åbner du et browservindue og indtaster http://192.168.1.1 i adresselinjen og hit enter.

4.

Dette burde bringe dig til router admin brugergrænsefladen. Standard brugernavn er admin, og adgangskoden er admin. Derfra skal du blive bragt til et grundlæggende opsætningsvindue. Find fanen, der siger u0026 quot; trådløs og klik på det u0026 quot; Derefter ændres dit netværksnavn til noget, du kan huske.

5.

Find derefter den trådløse sikkerhedsindstilling under den trådløse fane og klik på den. Det skal bringe dig til en skærm, der giver dig mulighed for at generere en trådløs nøgle. Vælg den krypteringstype, du vil have, at de fleste bruger WPA eller WEP, og klik derefter på generere. Sørg for at du gemmer denne nøgle, som du vil bruge det næste gang du logger på. Og sørg for at gemme dine indstillinger.

6.

Tilslut til dit netværk ved at klikke på det lille skærmikon på din proceslinje.

7. < / p>

Klik på dit netværk, og du skal blive bedt om at oprette en netværksadgangskode til at oprette forbindelse.

Så du har mistet adgangskoden, som du har oprettet til din Linksys-router, og ingen husker det. Generelt kan du gøre to ting. Køb en ny trådløs router, eller du kan nulstille routeren til standardfabrikanten og derefter gemme adgangskoden før du glemmer igen.