Sådan donerer du din idle tid

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Vi er alle skyldige i at forlade vores computere og ingen bruger dem. Dette projekt er designet til at gøre brug af din computer inaktiv tid til at behandle komplekse problemer over en matrix til netværk computere (som SETI projektet har gjort i årevis). Du spørger hvad er den store fordel? Nå kan dette system fuldføre opgaver om et par måneder, hvad der ville tage en supercomputer år at fuldføre.
Trin 1 er at besøge webstedet for World Community Grid og læse om, hvad de gør for menneskeheden (dette er et nonprofit projekt )
Hvis du er enig i deres vision, bliver du medlem.

2.

Udfyld registreringsformularen og klik på, at du accepterer softwarens slutbrugeraftale. < /p>

3.

Næste side kan du vælge hvilke projekter du vil støtte, der er flere at vælge imellem (eller du kan vælge alle)

4. < / p>

Du bliver derefter instrueret til at downloade det program, der skal installeres på din computer. Det er 7,7 MB og tog ikke lang tid at downloade via bredbånd.

5.

Installer programmet, og derefter skal du genstarte din computer for at starte programmet. Du kan besøge World Community Grid for at se dine statistikker om din donerede behandling og resultater.

Giv din computer inaktiv tid til at hjælpe den større menneskehed ved at bruge din proceskraft til at løse massive ligninger. World Community Grid sponsorerer projekter som bekæmpelse af kræft, find mere effektive ressourcer til at lave solpanel og bekæmpe aids (for blot at nævne nogle få).