Sådan effektivt og effektivt svar på e-mails

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Vi ser alle frem til at modtage e-mails igennem vores dage både på arbejdspladsen og i hjemmet. Disse cyber meddelelser holder os ikke kun i 'know' u0026 quot; men de hjælper os med at gøre vores job. I et forsøg på at være mere effektive / effektive email-brugere er der imidlertid tidspunkter, hvor man skal udøve en vis sund fornuft, inden han rammer 'send' knappen efter at have reageret på en persons besked. Vær opmærksom på, om der er flere modtagere på den email, du modtog. Hvis det ikke er svar, svar 'ved at svare på alle.' En undtagelse ville være, hvis dit svar virkelig gør det gælder for alle andre modtagere. Bare send det til forfatteren eller teksten for ikke at forstyrre de andre modtagers 'postkasser unødigt.

2.

Næste trin i at svare til en besked er at IKKE KOMBINERE flere emner eller temaer i en enkelt email. Dette vil komplicere og forvirre tingene. Det kan endda forsinke svaretid. At holde det kort og et problem ad gangen vil sikre et hurtigt og præcist svar.

3.

Vær opmærksom på, læs, genlæse og dobbeltsjekke din besked, inden du rammer send knap; gøre en stave- og / eller grammatik check. Desuden skal du ikke øjeblikkeligt følge en e-mail med instant messaging eller ringe til den person, der netop har sendt dig en besked. Giv dem rigelig tid til at læse din e-mail og svare på deres bekvemmelighed (i modsætning til din bekvemmelighed)!

Tips og advarsler

  • Glem ikke at Kør stavekontrol gennem dine meddelelser før du sender! KRITISK, KRITISK STEG!
  • Sørg for at vælge den rigtige person, når der er to personer med samme navn, ellers kan du finde dig selv i en pickle. < / li> Email hjælper os med at være mere effektiv og effektiv både med vores professionelle og personlige liv; der er tidspunkter, hvor et lille skøn går langt.