Sådan får du gratis internet service

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Gratis internet service er et skridt væk --- helt bogstaveligt! Hop over til nærmeste libray og brug internettet og en computer gratis så længe du vil. Du har muligvis brug for et bibliotekskort til at bruge dine computers computere, men hej det er absolut værd at prøve!

College kids har det lavet! College studerende kan bruge computere og internettet gratis i skolen. Bibliotekerne på gymnasier har adgang til computere og internettet. Internetforbindelsen er omkring dig i skolen, og du kan bruge din bærbare computer overalt.

3.

Tilslut gratis internetadgang fra din bærbare computer, lige overalt hvor du er. Må ikke gøre det for længe, ​​fordi du kunne finde ud af, og være blokeret fra adgang.

4.

Hvad med at henvende sig til en venes eller en familiens hjem og bruger deres internetforbindelse fra tid til anden? Det er hvad venner er til! Hvorfor nej, de beder, låner og stjæler fra dig, så spørg efter tilbagesendelsesgruppen.

5.

Brug internettet på arbejdspladsen GRATIS ved at få adgang til det under din frokosttid eller efter arbejde. Så ser du ud som om du virkelig arbejder hårdt, når du handler online og sender e-mails til venner.

6.

Gå til en internetcafé eller en cafe der serverer te eller kaffe og bruger deres Interent-forbindelse gratis. Sip din varme kaffe langsomt og bliv for at få dit arbejde udført. Du kan bare lave en ven eller to, mens du er her, så hold øje med det en gang imellem.

Tips og advarsler

  • Internettet er dyrt brug biblioteket - det er hvad dine skatter er til!
  • Skolebiblioteker har også internettet --- se om du kan arbejde der.
  • At få gratis internet service vil være lidt udfordrende først, indtil du får fat i det. Du behøver ikke betale for internet service bragt til dit hjem.
    Hvorfor betale for alt i denne hårde økonomi? Du behøver ikke at have en maske over dit ansigt for at få GRATIS internet service. Her er hvordan: