Sådan finder du IP-adressen på din router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Ved, hvad en IP-adresse er. IP står for Internet Protocol og er den unikke adresse tildelt til netværket til din router. For at foretage ændringer i din trådløse router, f.eks. Sikkerhedsindstillinger eller for at øge transmissionseffekten, skal du oprette forbindelse til din trådløse router via egen IP-adresse. IP-adressen svarer til internetadressen på en webside som e- Hvordan undtagen det er lokalt og ikke på internettet. Sådan finder du din router IP-adresse.

2.

Prøv de sædvanlige adresser til routere. For de fleste Linksys og Netgear brand routere er den IP-adresse, du skriver i adressefeltet i din webbrowser, http://192.168.1.1 For D-Link brand routere er det normalt http://192.168.0.1

< p> 3.

Søg efter din router-IP-adresse. Når du har indtastet en af ​​adresserne ovenfor og klikker på Enter, skal du se din router s side komme op. Hvis du ikke har lykke til disse router IP-adresser, kan du Google dit router-mærke og udtrykket 'standard IP-adresse u0026 quot ; og du skal kunne finde den. Du kan også besøge producentens hjemmeside for teknisk support.

Sådan finder du IP-adressen eller internetprotokoladressen på din trådløse router.