Sådan fremskynder din computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sørg for, at du har en god internetudbyder med en DSL eller en kabletjeneste for at sikre højhastighedsforbindelse. De bruger fiberoptisk teknologi til hurtig og effektiv forbindelse.

2.

Download og kør et annoncebevidst program for at sikre, at du ikke har malware i dit computersystem. er der mange gratis annoncebevidste programmer til rådighed, hvis du søger på download.com

3.

Sørg for at alle systemer er opdaterede. Nogle gange kræver dit computerprogram en opdatering og ikke opdatering af det gør dit program langsomt.

4.

Opret dit skrivebord ved at lave mapper af lignende filer og gem dem i C-drevet eller My Documents-mappen. Sørg for at du hedder dem, så det er nemt at hente dem på et senere tidspunkt.

5.

Øg sikkerhedsniveauet for din browser, så alle popups og andre uønskede malware ikke downloades på din computer automatisk ved at klikke på forskellige hjemmesider, herunder ukendte hjemmesider. Du kan også bruge popup-blockereren på din værktøjslinje for at blokere tilføjene.

6.

Kontroller dit C-drev til eventuelle ubrugte eller unødvendige programmer, som du ikke ' T brug for og slippe af med dem. Dette vil give din computer mere pude til at køre de andre programmer mere effektivt.

Det er sjovt, når din computer begynder at bremse på dig. Det påvirker dit arbejde og spilder din tid til at gøre næsten alt, da næsten alt er gjort af din computer. Der kan være mange grunde til en langsom computerhastighed. Her er et par ting, du kan gøre for at sikre, at din computer kører med den hastighed, du vil have den til.