Sådan har du problemer med at skyde din internet service

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Det første du bør gøre, når du ikke kan komme til et websted på din internetbrowser, er at prøve en anden hjemmeside. Hvis den anden fungerer, har du bestemt dig for at den første er ikke tilgængelig i øjeblikket, og at du ikke har et reelt problem med din internet service eller computer.

2.

I dette trin vil vi antage, at du ikke kunne få til enhver hjemmeside, og derfor bruger du din computer til at udføre en ping for at teste din internetforbindelse. Pinging er en kommunikationsprøvningsrutine mellem enheder på internettet. Det 'som at råbe til en ven, og hvis han hører dig, skal han tilbage for at fortælle dig, at han hørte dig som en bekræftelse.

På dit skrivebord skal du bruge musen til at klikke på Start og derefter klikke på Kør ikon.

3.

Der åbnes et nyt vindue, der ligner et tekst-kun vindue. Skriv nu i de følgende to ord præcis som vist: ping billyghawaii.com og tryk derefter Enter-tasten.

Din computer vil nu sende en besked til dine internetudbydere (Internet Service Providers) DNS (Domain Name Service), der kører på deres servere. Domænenavnet billyghawaii.com vil blive opsøgt, og IP (Internet Protocol) -adressen vil blive sendt til din computer. IP-adressen er webstedets faktiske placering i computersprog.

Hvis DNS-opslaget var vellykket, vil du se denne meddelelse blive vist på skærmen: pinging billyghwaii.com [209.200.250.2] (klik på billedet ovenfor for at se, hvordan dette kan se ud).

Hvis ikke, så prøv at pinge et andet velkendt websted og se om dets navn er løst til en IP-adresse.

Hvis du ikke ser IP-adressen, der vises på skærmen så er det højst sandsynligt, at internetudbyderens DNS-server ikke arbejder offline i øjeblikket. Kontakt din internetudbyder eller bedre endnu, prøv bare igen senere.

4.

På dette vi antager, at dit domænenavn blev løst, og at IP-adressen blev modtaget, og din computer sendte ping- og testmeddelelsen til bestemmelsesstedet. Normalt sendes dataene fire gange, og hvis det var nået til deres destination, skal du modtage fire svar. />
Hvis netværket ikke er 100\% op til par, kan du modtage et par data tabmeddelelser, selvom det kun sker på rigtige dårlige netværk.

Modtagelse (4) svar vil vise sig tovejs kommunikation mellem din computer og den webside, du havde pinged, virker. Derfor skal din browser arbejde.

Hvis du ikke modtager nogen svar, end din destinationsserver ikke er muligvis af Ændret.

Henvis til billedet ovenfor igen, og du kan se hvor længe det tog, at meddelelserne gik ud og vendte tilbage til din computer. Denne omgang giver dig en god ide om, hvor godt internettet håndterer din trafik.

6.

Hvis din pinging fungerer fint, men din internet stadig ikke arbejder eller arbejder, men meget langsomt så kan du have andre problemer.

Prøv at gå til dit Start / Systemværktøjer / IE Explorer (ingen tilføjelser). Kør dette u0026 quot; ingen add-ons u0026 quot; browser og se om det fungerer overhovedet eller bare hurtigere. Hvis ja, så har du måske for mange tilføjelser, der sænker dit system. Tilføjelse er små værktøjssæt, du kan føje til din browser som, Yahoo eller Google Toolbar osv.

Tips og advarsler

  • Udfør disse trin nu mens din computer og internet arbejder. Så vil du genkende hvad der sker, når internettet ikke virker.
  • Alle disse trin er baseret på operativsystemerne Microsoft Windows XP og Vista. Det ville også fungere på Windows 98.
  • Ved du, hvor du skal begynde, når du finder ud af, at dit internet ikke virker? Hvad er problemet? Er det din computer eller internettet? Her er nogle grundlæggende fejlfinding du kan gøre for at finde ud af, hvad der forårsager problemet.