Sådan konfigureres MI424WR Verizon FiOS Router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Inden du installerer din nye Verizon FiOS Router, skal du frakoble din gamle router, alle sine kabler og eventuelle tilsluttede enheder, herunder den sorte Motorola-boks eller NIM, som måske har været forbundet til din tidligere router.

2.

Kontroller din Coax Wall Outlet. Der kan være et Coax-kabel, der er sat i stikkontakten, der ikke er forbundet med noget andet. Tilslut den anden ende til den røde Coax-stik på bagsiden af ​​MI424WR Verizon FiOS Router.

Hvis ikke, få et Coax-kabel og sæt den ene ende i Coax Wall Outlet og den anden ende i Red Coax Connector på bagsiden af ​​MI424WR.

Bemærk: Hvis du brugte Ethernet i stedet for Coax til at forbinde routeren til FiOS Service, skal du sætte Ethernet-kablet i den hvide WAN Ethernet-port på bagsiden af ​​routeren.

3.

Læs og fjern den hvide etiket på bagsiden af ​​Verizon FiOS Router. Sæt derefter den ene ende af sort strømledning i den sorte port. Slut den anden ende til vægudgangen.

4.

Tænd MI424WR Verizon FiOS Router ON. Sørg for, at strømlampen på forsiden af ​​Verizon FiOS Router er SOLID Green.

5.

Lad nu se WAN og LAN Coax-lyset. Begge lys skal være enten solid eller blinkende grønt. Det kan tage et par minutter.

Bemærk: Hvis du bruger Ethernet i stedet, skal du sørge for, at WAN Ethernet-lampen er solid eller blinker grønt.

6.

Læs og fjern den gule etiket på bagsiden af ​​Verizon FiOS Router. Sæt det gule Ethernet-kabel i en af ​​de fire gule porte.

7.

Sørg for, at din computer er tændt, og tilslut derefter den anden ende af det gule kabel til Ethernet-porten på computeren.

En Ethernet-port ligner en almindelig telefonstik, men er lidt større.

8.

Sørg for, at mindst et af LAN Ethernet-lysene på forsiden af ​​MI424WR Verizon FiOS Router er enten solidt eller blinkende grønt. Dette kan tage en få minutter.

Bemærk: Hvis LAN Ethernet-lyset IKKE bliver grønt, skal du sørge for at Gul Ethernet-kabel er korrekt forbundet i begge ender.

9.

Kontroller, at internetlyset på forsiden af ​​MI424WR Verizon FiOS Router er grønt. Det kan tage op til 3 minutter eller deromkring. Hvis lyset forbliver ravt (ligner orange), skal du ringe til Verizon FiOS kundeservice på 888-553-1555 for at få forbindelse.

Tips og advarsler

  • Hvis MI424WR Routeren ikke har forbindelse til FiOS, kan du muligvis frigive IP-adressen til din tidligere router, før MI424WR vil kunne oprette forbindelse til FiOS-tjenesten.
  • Vi vil gennemgå de nemme trin på, hvordan du installerer eller installerer MI424WR Verizon FiOS Router, fremstillet af Actiontec Electronics.