Sådan kortes til et netværksdrev i XP

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Det første du skal gøre er at klikke på START, og gå til Mit netværkssted og HØJ KLIK. En undermenu skal vises med muligheden for at kortlægge til netværksdrev. Klik på denne mulighed.

2.

En anden måde at komme til denne mulighed er at gå til START -> SETTINGS -> KLIK PÅ NETVÆRKSLUTNINGER - u0026 gt; Højreklik derefter på mine netværkssteder og vælg MAP NETWORK DRIVE.

3.

Dialogboksen Kortnetværksdrev skal åbne for at give dig mulighed for at browse til det angivne drev eller en mappe . Sørg for, at du kender stien til netværksdrevet, hvis du ikke browse til den.

4.

Herfra skal du have et netværksikon som ligner dem til venstre i din min computer konsol. Når det er gjort, lav en genvej på dit skrivebord til brugervenlighed.

Hvis din computer er på et netværk i hjemmet eller på arbejdspladsen, har du en eller anden form for delt drev eller netværksdrev, som du ofte hyppigt får adgang til og gemmer filmapper og diverse oplysninger. Denne artikel blev skrevet for at vise dig, hvordan du hurtigt kan lave en genvej til et kortlagt drev, så du ikke behøver at gå gennem besværet med flere menuer for at komme dit sted.