Sådan laver du en signalforstærker til WiFi gratis

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Følg linket i ressourceafsnittet og download den gratis skabelon til Windsurfer Parabol Reflector, som er signalforstærkeren.

2.

Du kan udskrive signalboosterskabelonen ved den aktuelle størrelse for en 9db boost, eller du kan åbne den i et program som Photoshop eller MS Paint og ændre størrelsen op til dobbelt så stor for op til 12 dB signalforstærkning. Skabelonen har en firkant på den for at sikre, at mens du ændrer størrelsen på dig for ikke at strække skabelonen ud af proportioner. Mens du ændrer størrelsen, skal du sørge for, at du holder firkanten en firkant og ikke gør det til et rektangel.

3.

Udskriv på et robust papir, såsom kort eller fotopapir.

4.

Skær signalboosterskabelonen ud, og skær de seks slidser med din saks eller barberkniv. Hvis du bruger en barbermaskine, skal du være opmærksom, mens du skærer. Skær ikke fingrene. læg ned skabelonen, sørg for at du ikke skærer igennem det og beskadiger et bord nedenunder. Du vil måske lægge signalforstærkeren på tykt karton, mens du skærer slidserne.

5.

Brug limpinden til at dække signalforstærkeren med aluminiumsfolie.

p> 6.

Placer fanerne i spalterne.

7.

Placer den færdige signal booster over routerens antenner og peg i retningen af dine computere.

Du har brug for en signalforstærker til dit hjemmets WiFi-system, hvis dit internet kommer og går eller ikke kan nås i alle værelser. Dette sker i hjem med tykke vægge eller flere niveauer. Du kan installere en signal repeater eller en ekstern antenne og betale over $100. Eller du kan downloade en gratis skabelon og tilføje noget aluminiumsfolie til at lave en Windsurfer Parabol Reflektor til mindre end 50 cent!