Sådan opretter du en afstemning eller undersøgelse til din blog

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilmeld dig en gratis konto hos polldaddy.com og opret din profil. Dit profilnavn er dit offentlige navn på PollDaddy, og dette vil være din webadresse for tidligere meningsmålinger og undersøgelser. Klik på Gem, og din profil er nu oprettet.

2.

For at oprette en afstemning skal du klikke på u0026 quot; Afstemninger u0026 quot; rullegardin-knappen og vælg 'Opret afstemning u0026 quot; eller gør det samme, hvis du ønsker at oprette en undersøgelse, skal du klikke på u0026 quot; Undersøgelser u0026 quot; og 'Opret undersøgelse.'

3.

Opret din afstemning ved at vælge dit afstemningsspørgsmål, f.eks. Hvad er dit yndlingsskrivende websted? Vælg 3-5 svar for din afstemning Du kan også tilføje et ekstra svar, hvis de 5 pladser, der er angivet, ikke er nok. Du kan gøre dine svar til flere valg, tilfældigt, og du kan give deltagerne mulighed for at indtaste deres eget svar.

4. < / p>

Vælg en stil til din afstemning. Klik på 'Gem og fortsæt' og du er færdig.
Du vil modtage 'Javascript' -koden for at kopiere og indsætte til din blog. en prøveundersøgelse ved at klikke på ressourcelinket.

Du kan oprette en afstemning eller undersøgelse til din blog eller hjemmeside. Det er nemt at placere en afstemning på dit websted, og fleksibiliteten afhænger af din fantasi, og det er gratis. Du kan også oprette en afstemning eller undersøgelse for en e-mail-kampagne, bare sørg for at du ikke bruger spam. Her er hvordan.