Sådan oprettes et nonprofit websted

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Oprettelse af et nonprofit-websted

1.

Bestem, hvad dit primære fokus og hovedformål vil være. Er du interesseret i at informere folk om din organisation og give dem de grundlæggende grunde og kontaktoplysninger? Eller vil du implementere et mere avanceret websted med omfattende indhold, fotos, donorinformation og opdateringer om nonprofitens seneste projekter? Vil du acceptere donationer via internettet? Hvem er din målgruppe og hvordan vil din hjemmeside tale? 'til dens demografiske? Har du kortsigtede og langsigtede mål for hjemmesiden? Hvis det er tilfældet, skal du definere dem på hvert trin og oprette en estimeret tidsramme. En anden vigtig ting at overveje er, hvem der vil skrive indholdet til hjemmesiden. Nogle webudviklere kan også levere skriftlige tjenester i forbindelse med din hjemmeside. Hvis de ikke gør det, overveje at have en intern medarbejder med gode skrivefærdigheder, skaber indholdet, som webudvikleren kan tilføje til hjemmesiden.

2.

Find ud af, hvad dit budget for Website design og udvikling vil være. Mens mange nonprofits anmoder en intern medarbejder eller praktikant om at oprette et websted, er det generelt ikke den bedste rute at tage. Fordi medmindre personen er uddannet i web desig n, online applikationer, søgemaskineoptimering og grafisk design, kan slutresultatet ikke være op til par eller så professionelt som det burde være. I stedet bestemmer et budget for dit webprojekt og opretter en anmodning om forslag (RFP). Der er flere måder at gå på at finde en webudvikler / designer til dit projekt. Et af de mest omkostningseffektive og populære midler er at finde en freelancer, der håndterer alle aspekter af design, udvikling og implementering. Spørg folk i din branche, hvis de kan anbefale nogen og eller se på freelance Websites for potentielle kandidater. Interview flere udviklere inden du beslutter dig for den, som du føler er den bedste kamp.

3.

Når du har ansat en webudvikler, skal du oprette et møde for at overgå dine ønsker og behovsliste for hjemmesiden. Du vil gerne sikre, at webstedet bliver nemt at navigere, og at det skaber en brugervenlig oplevelse for seerne. Det skal også være søgemaskinevenligt og have SEO (søgemaskine optimeret) rigeligt indhold. Sørg for at tale med webudvikleren om, hvordan du vil have layoutet til at se, og hvad dine kort- og langsigtede mål er for hjemmesiden. Han eller hun kan have forslag og ideer, som du ikke allerede har tænkt på, at du måske vil overveje. Arbejd sammen for at bestemme, hvordan webstedet skal præsenteres, og hvilke indledende funktioner der er behov for. Husk, at du ikke behøver en masse af high-end 'klokker og fløjter' til dit websted. Stick med kernen grundlæggende, yderligere funktioner kan tilføjes efter behov på et senere tidspunkt.

4.

Når webstedet er i gang, skal du huske på, at det vil være op til dig at holde indholdet på siden aktuelt. Nu er det godt at bestemme, hvem der skal skrive og opdatere webkopien. Dette kan gøres af en person i hus eller det kan også outsources til en forfatter. Kopien er ganske vigtig, da den løbende vil give den 'vibe', som dit websted genopretter. Hvis du vælger at få en medarbejder til at håndtere opdateringen, skal du sørge for at han eller hun er tilstrækkeligt uddannet af din webudvikler om, hvordan du bruger content management-software.

5.

Husk at opdatere dit websted og for at give nye cont ent og billeder ofte. Dine læsere vil kontinuerligt have nye ting at se og læse om.

Oprettelse af et websted til din ideel organisation er et vigtigt redskab til at øge bevidstheden såvel som monetære donationer mod din sag. Med det rigtige design og indhold kan dit websted med tiden blive det ideelle sted til kampagner for fortalere og offentliggøre de seneste oplysninger, fotos og nyheder fra din ideel side.