Sådan sættes det første netværksdrev på Novell-klienten med VBScript

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Før du foretager ændringer i registreringsdatabasen, skal vi lave en sikkerhedskopi af registreringsdatabasen ved at eksportere den. Åbn registreringseditoren ved at klikke på Start og klikke på Kør. Skriv 'regedit' uden citaterne og tryk på 'Enter'

2.

Eksporter registreringsdatabasen som PreFirstDriveFix.reg ved at klikke på File, Export og skrive 'PreFirstDriveFix u0026 quot; uden citaterne i feltet 'Filnavn:'. Sørg for at 'Alle' er valgt under 'Eksporter rækkevidde' og klik på Gem.

3.

Åbn notesblok ved at klikke på Start og derefter gå til Alle programmer, Tilbehør og klikke på Notepad.

4.

Kopier og indsæt følgende i Notepad:


strKey = 'SOFTWARE \ Novell \ Parameters'
strValue = 'First Network Drive'
dwData = '8'
strComputer = '.'

Const HKLM = u0026 H80000002
< b / o .SetDWORDValue HKLM, strKey, strValue, dwData

5.

Udskift dwData = '8' med det drevbogstav, du gerne vil have. Nummeret svarer til bogstavets position i alfabetet, dvs. 8 = H, 10 = J osv.

6.

Gem filen som FirstDriveFix.vbs ved at klikke på Fil , Gem som og skriv 'FirstDriveFix.vbs' uden citaterne i feltet 'Filnavn:'. Klik derefter på rullemenuen ved siden af ​​feltet Gem som type: vælg 'Alle filer' og klik på Gem

7.

Afslut fra Notesblok og dobbeltklik på FirstDriveFix.vbs for at køre scriptet.

8.

Genstart din computer og dit første netværksdrev skal indstilles til det valgte brev.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke kan se Kør, når du klikker på Start, du kan trykke på 'Windows-tasten' og 'R' samtidig med at hente kommandoen Kør.
  • 'Windows-nøglen' er nøglen med Microsoft Windows-logoet på den.
  • Denne artikel beskriver, hvordan du indstiller det første netværksdrevbogstav på Novell-klienten ved hjælp af VBScript for at redigere registreringsdatabasen.