Sådan skal du være patient, hvis du har opkaldstjeneste

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Har altid noget andet at læse på computerens bord. Ved siden af ​​din computer skal du have en stak med magasiner eller romaner til at læse, mens du venter på den næste side for at åbne.

2.

Klik på farten. Hver gang du passerer din computer, når du går rundt i dit hjem, skal du klikke på det næste link. Næste gang du går forbi, kan din side være på skærmen. Læs eller se de oplysninger, du ventede på, klik på det næste link, fortsæt med at gå og gentag processen.

3.

Arbejde med et andet projekt på din computer, der ikke brug internettet. Uanset om du spiller solitaire eller laver et regneark i Excel, hvis du har andre vinduer åbne med noget at arbejde på, der ikke vil sætte fart på det, du allerede venter på, vil du være mere tålmodig, fordi du bliver distraheret. frem mellem dine internet- og ikke-internet-vinduer.

4.

Hvis du ser et show på tv, skal du surfe på internettet under reklamer. Hvis du klikker på noget, der tager en mens du indlæser det, vil det forhåbentlig blive vist ved det tidspunkt, hvor den næste runde kommercielle annoncer starter.

5.

Spil med dit kæledyr eller barn. Hvis du ikke bruger af din dial-up internet service din primære aktivitet, vil du ikke blive så frustreret, og det bliver lettere at være tålmodig.

Tips og advarsler

< li> Prøv at få en hurtigere internetforbindelse! Du er en af ​​de uheldige mennesker, der stadig har dial-up internet service. Måske er du sparsommelig, eller måske er det den eneste tjeneste, der er tilgængelig i landdistrikterne du bor i. Hvis du har dial-up internet service, kan du have en række teknikker til at distrahere dig, mens du venter på sider, der skal åbnes, billeder at indlæse, eller din e-mail-konto for at tjekke for ny mail. Her er en liste over nogle få teknikker, du måske vil prøve, så du bliver tålmodig og opretholder din hygiejne i den høje hastighed, vi lever i.