Sådan tilslutter du din computer til et trådløst netværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Det første skridt til at oprette et trådløst hjemmenetværk er at købe en router et par punkter at overveje, når du foretager dette køb, er dit prisklasse, enhedens pålidelighed, hastighed og kompatibilitet. Når du er udmattet selv på udkig efter den perfekte model, skal du gå videre og gøre dig bekendt med din nye router omhyggeligt at læse den tilhørende dokumentation. Jeg vil også foreslå at placere din router i en central del af dit hjem, så afstanden fra pc'erne til din router er relativt kort, dette giver dig den bedst mulige hastighed.

2. < / p>

Tilslut routeren til en strømkilde, og følg dokumentationen for at forberede den til internetforbindelse. Når dette er gennemført, kan vi være opmærksomme på at forberede computeren eller computeren. Afhængig af alder og model på din computer Du kan blive påkrævet at købe et PCI- eller PCMCIA-kort (Notebooks bruger normalt PCMCIA) for at tilslutte trådløst at følge kortets dokumentation for at installere det korrekt. Det er også muligt at tilslutte via en USB-adapter til en meget lavere pris.

3.

Fra dette punkt kan vi begynde fysisk at forbinde vores netværk, trinene for den fysiske installation vil variere afhængigt af hvilken type internetudbyder du bruger, f.eks. hvis du bruger et kabel eller en DSL modem kan du simpelthen tage det Ethernet-kabel, der fulgte med din router, og tilslutte en e nd på bagsiden af ​​kabel / DSL modem og den anden til det trådløse adgangspunkt (router). Tænd for adgangspunktet, og afbryd modemet i mindst 10 sekunder, og gentag modemet.

4.

Hvis en cd eller dvd fulgte med din trådløse router, ville det nu være en god tid til at køre softwaren. Sørg for at følge anvisningerne nøjagtigt. Denne software vil sandsynligvis bede dig om at forbinde computeren og routeren sammen under konfigurationen, men når softwaren har kørt sin kurs, skal det være sikkert at afbryde de to enheder. Hvis du vender din opmærksomhed tilbage til routeren et øjeblik, er det vigtigt, at du læser dokumentationen omhyggeligt og konfigurerer routeren i overensstemmelse hermed med omhyggelig opmærksomhed på sikkerhedskonfigurationen.

5. til internettet for at sikre, at du har forbindelse og nyder din nye trådløse livsstil.

Tips og advarsler

  • Sørg for at læse og følge alle retninger omhyggeligt ved brug af denne vejledning som kun vejledning og til refrence.
  • Der er mange fordele ved at få din computer til at oprette forbindelse til internettet trådløst, det mest oplagte, at der med trådløs tilslutning ikke længere er begrænset af disse irriterende kabler. En anden er, at når du opbygger et trådløst hjemmenetværk, kan du nemt forbinde flere pc'er til netværket. Der er naturligvis også nogle ulemper som muligvis en langsommere overførselshastighed.