Definition af en Ethernet-switch

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Funktion

En Ethernet-switch opbryder et lokalt netværk, der er bygget på Ethernet-protokollen, i mindre stykker for at forhindre, at kollision af datapakker overføres mellem computere og for at give mange maskiner mulighed for at udnytte den samme internetforbindelse. Ethernet-switche adskiller sig fra lavere netværksenheder som repeater, fordi de arbejder i Data Link-laget af Open Systems Interconnection Basic Reference Model i stedet for på det fysiske lag. Hvis du bruger Data Link Layer, får du den ekstra fordel ved at kunne se og manipulere data i stedet for bare at sende den blindt.

Funktioner

Når data sendes via en Ethernet-switch, ser det på Media Access Kontroladresseskema af datapakken og bestemmer, hvor den kommer fra, og hvor den stadig skal gå. En Ethernet-switch opbygger en intern database med adresser, som den allerede har set for at gøre overførslen af ​​data hurtigere. I tilfælde af at den finder en destinationsadresse, som den ikke har fundet sted før, sender den dataene til alle de tilsluttede computere og venter på at se hvilken der accepterer den.

Fordele

Du kan tilføje en anden Ethernet-switch til den første ved at tilslutte et Ethernet-kabel mellem de to. Ved at forbinde yderligere kontakter sammen kan du oprette et større netværk mellem et stort antal computere og andre netværksenheder som printere, kopimaskiner eller faxmaskiner. < h2> Typer Hovedforskellen mellem de forskellige producenter og modeller af Ethernet-switche er den hastighed, at de kan overføre data og forbinde til internettet. Den laveste ende Ethernet-switch fungerer ved 10 megabit per sekund, mens modellerne er tilgængelig, der arbejder med 100 megabiter, 1 gigabit og endda 10 gigabiter per sekund til ekstremt hurtige internetforbindelser.

Overvejelser

Installer forebyggende software som virusscannere, anti-spywareprogrammer og firewalls på alle comp uters, der vil blive tilsluttet via en Ethernet-switch for at sikre, at hele dit netværk ikke bliver smittet med ondsindet software. Selv om der ikke er nogen teknisk grænse for antallet af kontakter, der kan tilsluttes sammen, begynder dit signal at bryde ned, hvis du har mere end 100 forskellige enheder tilsluttet på samme netværk. Næsten alle computernetværk, hvad enten det er mellem to eller tre maskiner hjemme eller et stort antal computere på et universitet eller kontor, bruger den populære Ethernet-protokol til overførsel af data. En Ethernet-switch er en uundværlig enhed til dit netværk, da det forenkler forbindelsesprocessen og sikrer, at dine computere vil kunne oprette forbindelse til internettet samtidig uden frygt for lave hastigheder.