Hvad er DHT Noder?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Funktioner

DHT-noder er ikke et fysisk objekt. De er et sæt af algoritmer eller matrixer, der er programmeret til at søge på en bestemt måde gennem alle data inde i de delte filer. Da det distribuerede hashbord er et fleksibelt tablesystem, bruges det ofte til fildelingsprogrammer, der er kendt for hyppige ændringer. Noden er programmeret til at finde specifikke tags på filer og bringe dem op som et resultat, når de rigtige tags er blevet inkluderet i en søgning.

Funktion

DHT-noder bruges ikke kun i fildeling mellem peer-to-peer . De bruges også til mange andre processer. Årsagen til, at det distribuerede hashbord er et populært format for dataindhentning skyldes den minimale afbrydelse i programmeringen, når data ændres, slettes fra systemet eller flyttes til et andet sted. Andre anvendelser til den distribuerede hash-tabel omfatter: web caching, domænenavnetjenester, distribuerede filsystemer og meget mere.

Størrelse

Størrelserne på DHT-noderne varierer. Normalt distribuerede hashborde er store og komplekse. Dette gør, at noderne bruger et højere niveau af kompleksitet. Som nævnt før er de slet ikke et fysisk objekt, så den eneste størrelsesforskel vil være, hvor kompleks deres programmering er. Typisk er jo større det distribuerede hash-bord, jo mere kompliceret er DHT-noderne.

Misforståelser

Mange tror, ​​at de distribuerede hash-tabeller blev oprettet til piratmusik og andre kopierede skriftlige materialer. Det var aldrig tilfældet. Det oprindelige formål med distribuerede hashborde og DHT noder var mere et fildelingsprojekt for forskningsprojekter. På samme måde som fuldtekstdatabaser blev de distribuerede hash-tabeller designet til at sætte computerbrugere i stand til at låne oplysninger fra hinanden, så viden om hver bruger og forskning kunne øges. Ideen om at bruge DHT-noderne til at dele ulovlige musikdownloads og anden piratkopieret software blev lavet senere som en eftertanke.

Betydning

DHT-noder og distribuerede hash-tabeller er vigtige i den måde, at dagens computere og computersystemer kører. Næsten enhver database bruger det distribuerede hash-tabelformat. Folk kan virkelig lide dette format af bord og DHT-noderne, fordi det er en nem måde at finde information på, og det er mindre tilbøjelige til at gå ned end ved brug af andre systemer. Det distribuerede hash-bord er bredt spredt. Den distribuerede hash-tabel har ændret den måde, computernetværk drives til, til det bedre. Den ulovlige fildeling er bare en ubehagelig bivirkning, som forhåbentlig snart vil blive under kontrol. En DHT-knude er en del af et distribueret hashbord. Et distribueret hash-tabel er et system, der almindeligvis anvendes i peer-to-peer-fildelingsnetværk som Napster. En DHT-knude er den mekanik, der bruges til at finde specifikke oplysninger, der deles på netværket. Når en bruger indtaster specifikke søgeord som et navn, er DHT-noderne ansvarlige for at søge i databasen for at finde disse oplysninger og få det op som et søgeresultat.