Hvordan fungerer en Wireless Router Signal Booster?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Adgangspunkter

Trådløse adgangspunkter bruger flere radiosignaltransmittere og modtagere til at give dit netværks signal et boost. De bruger MIMO eller flere i og flere ud teknologier sammen med refleksion og forstærkning af radiobølger til dækker et meget større område end en standardrouter. Adgangspunkter kræver en strømforsyning og Ethernet-forbindelse.

Interne boostere og tilføjelsesantenner

Interne boostere bruger samme MIMO-teknologi som adgangspunkter til at øge modtagelsen. kan skrues af og erstattes med high gain antenner for at øge routerens frekvensområde og modtagelse. Antenner kan manipuleres for at åbne den mest uhindrede sti - det virker ved synsfelt - mellem routeren og computerens trådløse kort.

Powerline-modeller

Strømforsyningsforlængere sender data mellem din computere og modem via dine eksisterende elektriske ledninger. Strømmodeller sender data mellem to udvidere - en nær modemet og en fjernbetjening. Strømmodeller bruger Ethernet, USB og Wi-Fi til at kommunikere med dit netværk ' s eksisterende komponenter og elektriske impulser til at kommunikere mellem udvidere. Data overført via elektriske linjer rejser hurtigere end data sendt via Wi-Fi. Disse enheder er imidlertid modtagelige for interferens fra andre enheder, der er tilsluttet kredsløbet.

Relæer / Gentagere

Relæer eller repeater modtager radiobølger fra din router og 'relæer' dem for at give signalerne et udvidet interval. Enhederne indeholder en intern forstærker, der simpelthen modtager signalet, styrker det og sender det videre. Disse enheders anvendelighed sparer på ledninger eller yderligere modemer.