Hvordan virker en Hama Data Switchbox?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Funktioner

En Hama data switchbox består af en hovedindgang og -udgang. For eksempel tillader en Hama data switchbox USB 4: 1 fire forbindelser til en lokal bruger. Det betyder, at denne switchbox har fire computerforbindelser, der vil dele en skærm, et tastatur og en mus. Forsiden af ​​Hama data switchbox består af en styrekontakt mærket med bogstaverne, der angiver hver computer. For eksempel er den første computer mærket A, den anden computer er mærket B osv. Det behøver ikke at være en computer, bare en printer eller en enhed, der kan forbinde med en USB-, seriel- eller parallelport. Derfor kan du med denne model have tre pc'er og en printer.

Funktioner

Tilslutning af KVM-switche, som f.eks. En Hama data switchbox, er en almindelig praksis i et datacenter-miljø, hvor en system- eller serveradministrator kan arbejde på flere servere uden at have brug for at vedhæfte en skærm, tastatur og mus til hver server. I hjemmet computing vil en fælles brug være flere enheder, der deler et tastatur, en skærm og en mus i fuld størrelse. For eksempel kan en Hama data switchbox håndtere forbindelser til en bærbar computer, desktop, PDA, tablet pc, scanner og en printer.

Ved hjælp af en Hama data switchbox elimineres behovet for flere skærme, tastaturer og mus, hvilket sparer plads og penge.

Brug af Hama Data Switchbox

Start med at forbinde hver perifer forbindelse af enhederne til nogen af ​​de udpegede porte på Hama data switchboxen. Derefter mærkes hver enhed med det udpegede brev for lettere identifikation. Slut Hama data switchbox til strømforsyning. Når du tilslutter en printer og tre pc'er på samme kontakt - med alle tre pc'er, der deler printeren - er det nødvendigt at installere printersoftwaren og driveren til hver pc, der deler printeren, og derefter føje printeren til printerressourcerne for hver computer.

For at flytte fra en enhed til den anden, skal du blot flytte kontrolknappen for at pege på brevet for hver udpeget enhed.