Hvordan virker et trådløst modem?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Trådløse modemer

Trådløse modemer forbinder til et trådløst netværk i stedet for et telefonsystem. Trådløse modemmer er direkte forbundet til en forbrugeres trådløse internetudbyder via internetforbindelse med henblik på at få adgang til internettet. Et trådløst netværk udføres og drives via en enhed kaldet en trådløs router. Modem modtager og sender signalet til at tillade adgang til internettet. Routeren bruges til at splitte signalet for at dele signalet med to eller flere computere eller anden computerhardware og periferiudstyr, der er hjemme eller i nærheden af ​​oprettelsen af ​​et netværk. selv skal være på samme etage lige inden for et bestemt område.Disse trådløse netværk installeres også på steder som internationale lufthavne. Det trådløse signal kan hentes af andre computersystemer med trådløse funktioner, der gør det muligt for forbrugeren at surfe på internettet med lethed. I dag sælges mange modemer som modemer og routere inden for en enhed, der kun kræver en enhedsenhed for at etablere en netværkssystemopsætning.

Modemetyper Routere og hvordan de fungerer

Der findes flere typer trådløse routere. Belkin-router og Linksys Wireless-G bredbåndsrouter virker meget ens. Disse to routere hjælper med tilslutning af kablede Ethernet-enheder, der er tilsluttet netværket, så alle enheder kan forbinde til en højhastigheds internetforbindelse. Bortset fra Belkin er Linksys Wireless-B Broadband router en anden meget populær router. Routeren fungerer som en splitter til en internetforbindelse, når internetforbindelsen også er forbundet til routeren. Alle computere, der er placeret i hus- eller kontorindstillingen, uanset om de er stationære eller bærbare computere, er i stand til at udnytte internetforbindelsen på samme tid. Den trådløse router er den teknologi, der er ansvarlig for at give internettet mulighed for at eksistere. Routerenheden viser alle de meddelelser, der sendes af computere, og alle computersystemer på netværket er i stand til at forbinde og endda dele information med hinanden.

Fordele ved et trådløst modem

Med et trådløst modem er internetforbindelsen er altid tændt og leverer en meget hurtig internetforbindelse. Det trådløse modem tilbyder også et sikkert netværk sammen med fleksibiliteten og bekvemmeligheden af ​​en trådløs internetforbindelse. Abonnenter kan surfe på internettet ved højere hastigheder op til 100 gange hurtigere end det traditionelle analoge modem. Trådløse modemer gør det muligt for abonnenter at kunne flytte i deres hjem eller kontorer med deres bærbare computere og ikke være bundet til en stationær computer. En abonnent kan endda tage sin bærbare computer i baghaven, så langt som op til omkring 1300 fod, og surfe på internettet, mens du nyder det udendørs. Laptop ejere, med trådløs kapacitet, er også i stand til at udnytte en trådløs opsætning på steder som hoteller og kaffebarer.