Om T-Mobile trådløst kort til bærbare computere

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Funktion

Kortet fungerer som et trådløst kort til et hjemmenetværk. Kortet glider ind i NIC slot på en bærbar computer, hvor ledningerne på kortet forbinder med computeren. Ca. en tredjedel af kortet stikker ud af den bærbare computer for at modtage internet-signalet, der fungerer som en antenne. Kortene trækker mere strøm fra den bærbare computer end et almindeligt netværkskort.
Når en forbindelse er lavet, letter kortet og antennen forbindelsen mellem webserveren og computeren.

Funktion

T- Mobile udnytter både GPRS (Global Packet Radio Service) og EDGE (Enhanced Data for GSM Evolution) netværk, når der ikke findes nogen traditionel Wi-Fi-service. T-Mobiles primære valg er EDGE-netværket, som det bruger sammen med AT u0026 T. Trådløst. EDGE-hastigheder varierer, men har mulighed for at nå downloadhastigheder på 700 kilobytes til 1,2 megabyte per sekund. Når et EDGE-netværk ikke er tilgængeligt , enheden falder tilbage til den ældre og langsommere GPRS-protokol. Kortets evne til at finde de hurtigste hastigheder til rådighed - Wi-Fi, EDGE eller GPRS - giver brugerne større rækkevidde og fleksibilitet.

Typer

T-Mobile anvender Sony Ericsson GC89-kortet. Den er kompatibel med Windows 2000, XP og Vista, og understøttes af proprietær T-Mobile-software. Mens EDGE-netværket har evnen til at understøtte downloadhastigheder på 700 til 1200 kpbs, er GC89 kun i stand til at downloade data med en hastighed på 247 kpbs. Uploadhastigheder er mere end halveret, med en maksimal hastighed på 123 kbps. Når der er forbindelse til et GPRS-netværk, reduceres download- og uploadhastighederne til henholdsvis 86 og 43 kbps.

Overvejelser

T-Mobiles bredbånds trådløse planer omfatter ubegrænset e-mail og webtjenester, ud over ubegrænset adgang til HotSpot-steder T-Mobile HotSpots er trådløse internetforbindelser, der leveres af T-Mobile hos T-Mobile. En af de største kunder hos T-Mobile HotSpots er Starbucks Coffee, som tilbyder programmet i sine butikker landsdækkende. De findes også i FedEx, Kinko 's and Borders Bøger og musikbutikker og Hyatt Hotels and Resorts.
T-Mobile opkræver $49,99 pr. Måned for sin service. GC89 sælger til $199, men bærer en betydelig rabat for nye kunder.

Overvejelser

Markedet for trådløst internet via mobilbatterier domineres af to virksomheder, AT u0026 T Wireless og Verizon. AT u0026 T tilbyder et trådløst kort, der bruger det samme GPRS / EDGE-netværk som T-Mobile. Verinsons produkter bruger EVDO (EVolution-Data Optimized) -netværket, der giver hurtigere hastigheder end EDGE, men er heller ikke så bredt tilgængelig i hele landet. Sprint Nextel tilbyder også et produkt på EVDO-netværket. Væksten i 3G-netværk (tredje generation) trådløse netværk er resultatet af udbredt efterspørgsel efter adgang til internettet uanset sted eller tilgængelighed af et fysisk netværk. Apples iPhone og Google / T-Mobile s G-1 er eksempler på håndsæt, der bruger både traditionelle og 3G-trådløse teknologier. Trådløse virksomheder har også udnyttet 3G-netværk til bærbare computerbrugere. Trådløse kort, der ligner dem, der bruges til trådløs adgang til hjemmet, forbinder brugere med internettet uden brug af et trådløst adgangspunkt. De største mobiltelefonudbydere tilbyder konkurrerende produkter med løfter om bredbåndshastigheder og bekvemmelighed. I øjeblikket tilbyder T-Mobile deres service via Sony Ericsson GC89-kortet.