Opsætning af et netværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Kablet netværk

1.

Tilslut din router til dit modem. Tag netkablet ud af din computer. Tilslut netværkskablet til routeren i porten mærket 'WAN', 'WLAN' eller 'Internet'.

2.

Tilslut routeren og vent på 'WAN, '' WLAN 'eller' Internet 'lys til at belyse på routeren. Dette viser, at din router og modem er tilsluttet.

3.

Luk computeren, hvis den er tændt. Tilslut netværkskablet til computerens netværksadapter (se billedet for eksempel). Slut den anden ende af netværkskablet til routeren.

4.

Tænd for computeren og log ind på Windows. Din computer registrerer automatisk din forbindelse.

5.

Gentag trin tre og fire på dine resterende computere.

Trådløst netværk

1.

Luk computeren, hvis den er tændt. Tag stikket ud eller afbryd forbindelsen fra internettet og fra en hvilken som helst strømkilde.

2.

Tilslut din router til dit modem. Tag netkablet ud af din computer. Tilslut netværkskablet til routeren i porten, der er mærket 'WAN,' 'WLAN' eller 'Internet'.

3.

Tilslut routeren og modemet, og vent på, at 'WAN,' 'WLAN' eller 'Internet' lyset lyser på routeren. Dette viser, at din router og modem er tilsluttet. < /p>

4.

Tænd computeren igen. Åbn Internet Explorer og indtast den adresse, der er angivet i din routerens instruktionsmanual l. Følg instruktionerne i manualen for at fuldføre installationsprocessen.

5.

Gentag trin fire på dine resterende computere.

Tips og advarsler < / h4>

  • Du kan købe et netværk entender kit til at forbinde computere i forskellige værelser på dit hjem eller kontor.
  • Hvis du har flere computere i dit hjem eller kontor og ønsker at forbinde dem alle til internettet og til hinanden, er det nødvendigt med et netværk. Du kan vælge fra pålideligheden af ​​et kablet netværk, som giver sikkerhed og god ydeevne. På den anden side kan du vælge et trådløst netværk, som giver dig frihed til at få adgang til internettet og andre computere fra stort set hvor som helst i dit hjem eller kontor.