Sådan får du din Wii op til din trådløse router, mens du er sikker u0026 amp; sikker

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Få adgang til din Wii, og skriv den ned på Mac-adressen. Dette vil blive brugt til listen over trådløse routeres execptions. Du vil give denne adresse til din router for at undgå den ubehagelige Authenication-proces, som hænger de fleste mennesker op.

Log på din trådløse router via internet explorer. Afhængigt af din routerfabrikant kan IP-adressen variere, men Netgear, den IP, der skal indtastes, er som regel 192.168.1.1.

Gå nu til netværksindstillingerne, og indtast Mac-adressen i undtagelseslisten, som gør det muligt for din router at forvente et signal fra Wii, og når det gør det; sikrer mindre besvær med verifikationer. Det forøger også forbindelsesprocessen, da det forventer et signal fra Wii's Mac-adresse.

3.

Indtast et kodeord og indstil WEP-inkryptering.

Gå ikke over dette trin! Du skal låse alle indtrengere fri for at få adgang til dit Wii-netværk, eller de kan logge på dit system og forårsage dammedrag.

Wii er eneste arbejde med WEP-kryptering, så hvis du kører
noget andet. Skift det til WEP, tildel et kodeord, og tryk derefter på genereringsknappen for at generere en kode, der skal indtaste i din Wii.
Jeg gentager, ikke spring dette trin! Du skal låse alle indtrengere fri for at få adgang til dit Wii-netværk, eller de kan logge på dit system og forårsage dammestoffer. Bemærk også, at den kode, den genererede, er alle CAPS og skal gives til Wii eller enhver anden trådløs enhed som sådan.

Jeg håber, at denne artikel hjælper din videre forståelse af, hvordan Wii forbinder til din trådløse router. Hvis du har en anden router udover Netgear, bedes du kontakte den pågældende routerens producent for loginprocedurer, men igen Pass IKKE de krypterede WEP-trin vist ovenfor, eller du kan finde en hacker i dit hus. Det værste du kan gøre er at deaktivere din sikkerhed for at gøre det nemt at forbinde din Wii, og selv om det kan være fristende at gøre det, du beder om problemer.

Tips og advarsler

  • Brug altid din WEP-kryptering i kombination med Mac-adresserede undtagelser.
  • Dette sikrer, at ingen brugere kan logge ind på dit netværk uden at indtaste dit hjem, og lægge dem ned på din computer og indlæse deres Mac-adresse.
  • Glade forbindelser!
  • Undgå at logge ind på andres netværk. Disse netværk kan indeholde vira, og åbne din computer for hårde programmer, der er beregnet til at udnytte din sikkerhed.
  • Mange mennesker trækker deres hår ud denne højsæson, mens de forsøger at oprette forbindelse til deres trådløse hjemmenetværk via Wii's Wireless Technology.

    Det største problem er dette; det kræver en teknik til at installere det korrekt, og de fleste mennesker i dette plug and play-samfund er ikke villige til at udføre en installation korrekt og sikkert. Faktisk forventer de fleste Wii at forbinde mystisk til deres netværk med lidt eller intet tilsyn. Nå er det lidt vanskeligere end det. Simpelthen, hvis Wii var i stand til at forbinde sig til dit netværk med en automatisk indstilling ... så ville det være den første over bordet hacking enhed tilgængelig for offentligheden.