Sådan får du gode billeder på Bebo Whiteboards

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Hent og installer Transparent Windows (se Ressourcer). Start programmet og notér den lille rullebjælke øverst til højre. Du finder denne rullelinje i hvert åbent vindue, når programmet kører.

2.

Find et billede, du gerne vil spore. Sørg for, at billedet ikke er større end dit Bebo whiteboard område. Hvis billedet er større, skal du bruge billedredigeringssoftware til at nedskalere billedet.

3.

Åbn det ønskede billede og din Bebo whiteboard.

4.

Brug rullepanelet på Bebo tavle skærmen for at gøre vinduet gennemsigtigt. Du vil kunne se dit billede gennem whiteboard skærmen. Sørg for at billedet er justeret med tegneområdet på din tavle.

Spor dit billede og udfyld med ønskede farver.

6.

Flyt rullepanelet tilbage til sin oprindelige position på din tavle for at se den udførte tegning tydeligere og for at gemme.

Tips og advarsler

  • Brug en mus frem for en touchpad at tegne billeder. En mus giver dig større kontrol.
  • Gennemsigtig Windows starter, når computeren starter. For at holde programmet fra startautomaten atisk gå til Start - Programmer - Idrifttagning. Højreklik på Transparent Windows og vælg Slet.
  • Bebo er et socialt netværk. En af deres unikke og meget populære funktioner er Bebo whiteboard. En whiteboard er et sted på din Bebo side for dig og venner at tegne gratis form kunst.
    Mange Bebo-brugere er gode grafiske kunstnere og gør andre brugere misundelig. Men med en enkel freeware applikation kan selv de mest kunstneriske udfordringer skabe gode billeder på Bebo whiteboards. Gennemsigtig Windows giver brugerne mulighed for at gøre deres whiteboard gennemsigtig, så de kan spore ethvert billede, de finder online eller har scannet ind i deres computer.