Sådan installeres et trådløst internetkort på en Macbook Pro

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Opsætning og installation af kortet

1.

Køb et ExpressCard-kompatibelt trådløst internetkort fra din valgte udbyder. Alle de store operatører bør tilbyde en slags notebookkort. Service skal aktiveres for at installationen skal fungere. PCMCIA-kort er ikke kompatible med MacBook Pros.

2.

Slut kortet til ExpressCard-slotet på venstre side af laptop'ens base. oval dør ca. 2 inches bred. Skub kortet ind, indtil det klikker: Det skal starte opstartsprocessen alene. I nogle tilfælde vil Mac OS X automatisk registrere dit kort og bruge de indbyggede funktioner i Mac OS X for at betjene kortet. Brug nedenstående link i Ressourcer for at se om dit kort understøttes på denne måde.

3.

Test kortet for at sikre korrekt funktionalitet, hvis dit kort registreres automatisk. Ellers fortsæt til næste trin.

4.

Hvis dit kort ikke er officielt understøttet, skal du bruge installationsdisken til at installere den tredjeparts software, der vil giver dig mulighed for at betjene kortet. Følg instruktionerne for installationen, der typisk leveres med disse diske.

5.

Sørg for korrekt drift ved at forsøge at besøge flere websteder. , dig H Ave har korrekt oprettet kortet og er færdig med installationsprocessen. Hvis du oplever problemer, se nedenfor for nogle tip.

Tips og advarsler

  • Hvis du modtager fejlmeddelelser, f.eks. i et område med et godt cellulært signal. Hvis dette fortsætter, skal du prøve at slukke og tænde kortet igen eller skubbe det ind for at skubbe det helt ud, og indsæt det igen. Hvis disse forslag ikke virker, skal du ringe til mobiltelefonen for at bekræfte din konto er konfigureret korrekt.
  • De fleste problemer med trådløse kort skyldes dårlig forbindelse. Som nævnt ovenfor skal du altid sørge for at du befinder dig i et område med mindst to barer eller mere. Områder med kun en bar er sandsynligvis for svage til at tillade pålidelig forbindelse.
  • Mobile dataforbindelser er blevet mere populære, som har Mac'er. Hvis du lige har købt en eller søger at tilføje trådløst internet til din Macbook Pro, er det nemt at installere et trådløst internetkort.

    Med trådløst internet vil brugeren kunne oprette forbindelse til internettet overalt med et trådløst signal. Dette er især nyttigt for dem, der ofte er mobile og kan have brug for en internetforbindelse til deres forretning eller arbejdsstil.