Sådan lukker du en anden computer fra din

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Først skal du åbne CMD'en. For at gøre dette skal du gå til startmenuen og derefter køre i nederste højre hjørne af startmenuen. Derefter vil en boks pop-up du skal skrive CMD og trykke enter.

2.

Så vil en sort boks pop-up. Hvis du allerede kender din IP-adresse, så gå til næste trin, men hvis du ikke gør det, vil jeg lære dig hvordan du skal. Hvis du har en email fra målet, så åbner Outlook og i header valgmulighederne gå til fremadrettet header og den første IP-adresse bliver den rigtige, du kan bruge det. Hvis du vil målrette mod en hjemmeside for at få IP-typen i spor [website navn] og tryk enter. Den første IP vil være den rigtige.

3.

Indtast derefter CMD shutdown -i, og så kommer en boks pop-up i IP'en i den boks og udfylder valgmuligheder derefter tryk okay og computeren vil blive slukket. Du kan også gøre dette på din egen computer, som du bruger nu ved at skrive shutdown -r.

Tips og advarsler

  • Hvis computeren ikke er din det er ulovligt
  • Det er meget irriterende, når jeg glemmer at lukke en af ​​mine computere og jeg er i seng, men jeg kommer bare til min laptop ved min lampe og lukker min anden computer og får lidt søvn. Hvis du vil kunne gøre dette til din computer eller en andens computer (hvis du ikke har deres forhåndsvisning, er det ulovligt), så læs denne artikel.