Sådan markedsføres dit håndlavede arbejde online

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Opret en Myspace-side.

Myspace blev oprindeligt oprettet, så folk kunne dele deres musik, men andre år var det blevet mere og mere populært for markedsføring af andre former for arbejde også. Du kunne oprette din hjemmeside med billeder af dit arbejde, eller du kunne få dit arbejde i fotosektionen. Prøv også at lave så mange myspace-venner som muligt, så du kan få så meget eksponering som muligt.

2.

Opret en profil på Etsy.com

Denne side er fantastisk til at sælge dit arbejde. Min mor er på det, og hun har indtil videre lavet 28 salg. Det hjælper med at få folk til at føje dig til deres favoritter. Du kan også oprette visitkort med din hjemmeside adresse og bede dem om at give dig positiv vurdering. Alle billeder i denne artikel er min mors arbejde på Etsy.

Også, hvis du tilfældigvis går på min mors hjemmeside og køber noget, lad du hende positiv feedback :) Jeg ved det! Det er skamløs morforfremmelse:)

3.

Sælg på eBay

Jeg vil bruge dette som en sidste udvej, fordi du bliver opkrævet. Men da det er velkendt, og hvis alt andet fejler, så prøv det:)

4.

Deltag i online-samfund

De er mange online-fællesskaber derude hvor du kan lede folk til dit websted. Personligt er jeg på Mylot og Facebook. Jeg har min mors websted på begge sider i profilafsnittet. Sørg for at gøre så mange venner som muligt på disse websteder. Også på Facebook kan du opdatere din status, så jeg sætter også webstedet i opdateringerne.

5.

Vær opmærksom på trends

Uanset hvad dit medium er, skal du være opmærksom på, hvad der er populært. For eksempel har min mor bemærket i OL en mange mennesker havde fredskilt, så hun begyndte at lægge dem på hendes arbejde. Folk er mere tilbøjelige til at købe ting, der er populære.

Jeg gik på et loppemarked, og jeg så denne kvindes håndhæklede arbejde. Jeg nævnte til hende, at hun skulle sælge sine ting online. Hun sagde 'som jeg har tid, jeg har et fuldtidsjob'. , hun havde tid til at sidde hele weekenden ved et bord udenfor. Jeg vil dele nogle tips til at markedsføre dit arbejde online, så du behøver ikke bruge tid på et bord.