Sådan opbygger du en WIFI-antenne

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Vi alle kan lide billige og gratis ting rigtigt? Billige i dette tilfælde betyder meget mere end at få noget, vi alle desperat har brug for gratis. Det betyder også, at du ofte ikke annullerer en garanti på et apparat, du allerede ejer.

2.

Vi har alle set antennerne, der starter din WIFI-signal. Mange af disse produkter, der forsøger at øge dit trådløse internet-signal, kræver, at du åbner din enhed for at installere antennen. Denne procedure kan annullere din garanti og endda beskadige dit produkt. De næste trin vil forklare, hvordan du opbygger din egen antenne ud af dele, du har, uden at ugyldiggøre din garanti.

3.

Gem den skabelon, jeg leverer her, og resize den din grafik software. Skær forsigtigt rundt om kanterne og skub et hul gennem krydshårene.

4.

Tag din gennemsnitlige daglige billige tinfoil og lim den på Windsurfer-skabelonen. Montér skabelonen ved hjælp af slots, og slip simpelthen din nye antenne på din Linksys-router (eller andre mærker).

5.

Denne antenne vil ikke kun øge dit trådløse internetsignal, men det kan effektivt holde andre mennesker fra at stjæle dit WIFI signal. På en måde tager det bølgerne, der normalt vil sende tilfældigt fra din Lynksys-router og effektivt kanaliserer disse WIFI-bølger i en retning, som du ønsker dem at gå ind.

6.

Jeg tilføjer en video, så du kan se, at dette faktisk virker, såvel som et link til download af skabelonen, hvis du ikke har nogen grafiksoftware. Ved hjælp af denne antenne kan du spare penge såvel som den frustrerende opgave at genoprette forbindelse efter et faldt signal. Ved brug af denne antenne kunne vi øge WIFI signalet på tværs af vores hus og tilslutte en computer, der aldrig ville se et signal før.

Tips og advarsler

  • Hvis du fordobler antennens størrelse, kan du få endnu mere signalstyrke.
  • Fokus antennen i den retning, du skal bruge signalet til at gå i.
  • Brug denne antenne at holde dine naboer fra at stjæle dine tjenester.
  • Når du køber en kommerciel antenne og installerer den, kan du annullere din garanti.
  • Når du åbner noget computerudstyr, kan du være shoc ked, selvom systemet er slukket.
  • Statisk fra din krop kan udstyre en gnist, der effektivt gør din $3.000 dollar udstyr til et plantestativ.
  • Vi lever i en alder, hvor alle vores gadgets og gizmoer har en trådløs kapacitet. Hvis du er som mig, har du ofte et problem med signalstyrken. Jeg har fundet en nem løsning på dette problem.