Sådan slettes din internethistorie i Firefox

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tænd din computer. Åbn Firefox. Du kan være på en hvilken som helst side i Firefox for at gøre dette.

2.

Øverst til venstre på skærmen skal du gå til værktøjer. Klik på valgmulighederne nederst i værktøjerne.

3.

Nu når du er i muligheder, skal du klikke på fanen, der fortæller privatlivets fred.

4. < / p>

I bunden af ​​menuen Valgmuligheder, hvor der står private data, skal du markere afkrydsningsfeltet, der siger 'Tøm altid mine private data, når jeg lukker Firefox'. Derefter fjerner du markeringen under feltet, der siger 'Ask mig før du sletter private data '. Medmindre du vil blive spurgt, hver gang du lukker firefox.

5.

voila! Så længe du lukker firefox, når du er færdig på internettet man kan nogensinde vide, hvor du har været.

Tips og advarsler

  • Andre versioner af Firefox kan være lidt anderledes end dette, men stadig temmelig tæt . Lad mig vide, om du vil have instruktioner om, hvordan du gør det i internet explorer.
  • Dette er rod i browserindstillinger, hvilket i dette tilfælde er OK. Eksperimentering med andre muligheder, som ikke diskuteres i denne artikel, kan være skadelig for din pcs ydeevne. Lad mig vide, om du har spørgsmål eller kommentarer. Jeg hjælper dig gerne.
  • I denne artikel vil jeg forklare trin for trin hvordan man sletter din computers historie automatisk hver gang du lukker Firefox ud. Så ingen ved, hvor du er væk eller hvad du har gjort på internettet.