Sådan tilsluttes en Playstation 3 til internettet ved hjælp af Coax og MoCA-teknologi

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Få en MoCA-netværksadapter.

2.

Find dit bredbåndsmodem / router. Tilslut den ene ende af det første Ethernet-kabel til Ethernet Network-porten på forsiden af ​​1. MoCA Network Adapter.

3.

Slut den anden ende af Ethernet-kablet til en åben Ethernet-port på dit modem / router. En Ethernet-port ligner en telefonport, men er lidt større.

4.

Find det koaksialkabel, der er tilsluttet stikkontakten i rummet med bredbåndsmodemet / routeren. Tilslut koaksialkablet til COAX NETWORK-porten på bagsiden af ​​enheden.

5.

Slut den ene ende af strømadapteren til strømporten bag på MoCA-netværket Adapter. Slut derefter den anden ende til en stikkontakt.

6.

Slut den ene ende af det andet Ethernet-kabel til Ethernet Network-porten på forsiden af ​​2. MoCA Network Adapter.

7. Anslut den anden ende af Ethernet-kablet til Ethernet-porten på Sony Playstation 3.

8.

Find det koaksialkabel, der er tilsluttet din set top box eller fjernsyn. Sørg for, at dette kabel er tilsluttet fra dit TV / Sætkasse til STB / TV-porten på MoCA Network Adapter.

9.

Slut den ene ende af den anden strømadapter til Power-porten på bagsiden af ​​MoCA Network Adapter. 10. Plug den anden ende i en elektrisk stikkontakt.

10.

Gå til Playstation 3 og vælg 'Netværksindstillinger'.

11. < / p>

Vælg 'Indstillinger for internetforbindelse'.

12.

Vælg 'Ja'.

13.

p> Vælg 'Easy'.

14.

Playstation 3 vil registrere konectionen. Sørg for, at u0026 quot; Forbindelsesmetode u0026 quot; valgt er 'Wired Connection'. Klik derefter på u0026 quot; X u0026 quot; for at gemme indstillingerne. Playstation 3 er nu forbundet til internettet.

Vi vil gennemgå de enkle trin, der kræves for at forbinde din Playstation 3 til internettet ved hjælp af coaxkablerne i dit hjem. Vi bruger en teknologi, der hedder MoCA. MoCA er en af ​​to teknologier, der giver dig mulighed for at sende data med høj hastighed over coaxen kabler i dit hjem.