Sådan vælger du den rigtige PCMCIA Wireless Adapter

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Først skal vi identificere, hvilken type netværk du vil få adgang til.

For de fleste brugere vil dette være den trådløse G 802.11 standard, der bruger en usikker netværk (som en kaffebar), WEP, WPA eller WPA2 krypteringsstandard. Nogle kan have trådløse N-netværk derhjemme, hvis det er tilfældet, så husk bare, når du ser på hvilke typer netværk kortet understøtter.

2.

Budget PCMCIA WiFi
Et stort trådløst kort til alle formål er Netgear WPN511. For dem på et budget kan du typisk finde dette kort renoveret for $12 plus skat og fragt. Det er et godt køb, du vil ikke blive skuffet. WPN511 passer til de fleste almindelige brugere med gennemsnitlige trådløse behov. Det vil fungere med 128-bit WEP, 64-bit WEP, 40-bit WEP, WPA-PSK krypteringsstandarder. Den er kompatibel med Windows 2000 og op, og jeg kan personligt kontrollere, at det fungerer godt med de fleste smagsoplevelser af Linux (Ubuntu, Fedora og Slax).

* Denne adapter understøtter indsprøjtning

3.

Dyrt PCMCIA
For dem, der ikke er på et budget eller villig til at hylde ekstra for endnu mere ydeevne og fleksibilitet, er Super Range Xpress fra Ubiquity Networks den adapter, du ønsker. Baseret på den populære og højtydende Atheros 5006 Chipset med en ekstern antenneadapter, trumper denne adapter alle andre for en balance mellem kompatibilitet og ekstrem ydeevne. For strømforsyningsenheden skal du tjekke Ubiquity PCMCIA-løsningen med dobbelte eksterne antennestik, SuperRange Cardbus. Dette kan være nyttigt for at bruge diversificerende antenne design til modtagelse og transmission i meget lange intervaller.

Igen er disse adaptere baseret på Atheros 5k serien og supportinjektion.

Med alle de tilgængelige produkter kan det være svært at vælge den mest omkostningseffektive løsning til at opfylde alle dine trådløse behov ... Hidtil!