DSL Hook Up

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Indsæt det analoge telefonkabel i det analoge stik på dit DSL-modem. Tilslut den anden ende af det analoge telefonkabel til jacket på DSL-filteret.

2.

Slut DSL-filteret til en telefonstik. Hvis du planlægger at tilslutte både en telefon og en computer til samme vægstik, skal du bruge en 2-linje Y-adapter til at dele jacket i to.

3.

Slut den ene ende af Ethernet-kablet ind i Ethernet digital data jack på DSL modem. Tilslut den anden ende af Ethernet-kablet til Ethernet-stikket på din computer.

Tips og advarsler

  • Hvis du planlægger at bruge et DSL-modem i din husstand, få nok DSL-filtre til alle telefonerne i dit hus. Du skal først tilslutte alle dine telefoner til filteret, før du sætter dem i stikkontakterne.
  • Med den hurtige stigning i tilgængeligheden af ​​højhastigheds-internet-service konverterer mange husholdninger fra opkaldstjeneste til digital abonnentlinje (DSL) -teknologi, der giver højhastighedstilgang. Dit DSL-servicefirma skal give dig det nødvendige modem- og kabeludstyr til at oprette din computer med DSL.