Hvordan man skriver den bedste blog

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Vær unik. Det betyder ikke, at du skal være uhyggelig eller prangende. Det betyder bare, at du skal tilbyde noget til bloggerne, som ingen andre tilbyder. Måske er det din ekspertise om Aspergers syndrom. Måske er det din oplevelse som internetforfatter. Måske er du talentfuld i at skrive på en humoristisk eller sarkastisk måde. Uanset hvad det er, der gør din blog skrive unik, skal du identificere den. Hvis din blog lyder og ser det samme som andre blogs, vil det aldrig være det bedste.

2.

Vær relevant. Nogle blogs dækker emner i en meget lille niche. Faktisk dækker nogle blogs emner så små, at de næsten ikke er relevante. Ingen uden for din familie vil sandsynligvis gerne læse en blog om din tante Nancys frisurer . Men det kan være interesseret i at læse en blog om aktuelle frisurer. Sørg for, at dit emne appellerer til folk, eller ingen vil læse det.

3.

Vær omhyggelig. For at skrive den bedste blog skal du skrive godt. Du er nødt til at beherske det grundlæggende i det sprog, du skriver. Du skal følge grammatiske, tegnsætning og stil retningslinjer så godt som muligt. Mens du ikke behøver at være perfekt i disse områder, skal du skrive godt nok, så du ikke slår læserne væk med dårlige skrivefærdigheder.

Tips og advarsler

< / p>
  • Hvis du gør disse ting, vil du ikke garantere blogging succes, men de vil garantere, at din blog er skrevet godt, så når du rammer en stor trafikpause, vil du være klar.
  • At skrive den bedste blog er ikke noget nemt. Faktum er at der er bogstaveligt talt millioner af blogs derude. At blive den bedste blog i dit valgte niche- eller emneområde er ikke umuligt, men det kræver en stor indsats, tankevækkende planlægning og i hvert fald en lille dosis flot lykke.

    Så hvad kan du gør for at hjælpe med at få din blog til toppen af ​​bunken? Du skal helt sikkert være dygtig til at markedsføre din blog. Uanset om det er gennem sociale bookmarking sites, en kommentar marketing plan eller en anden blog marketing tilgang, skal du få Ordet ud om din blog. Stadig, hvis du vil have den bedste blog, skal du fokusere på at SKRIVE den bedste blog. Du kan jo alligevel markedsføre din blog hele dagen, men hvis det ikke er godt skrevet, vil ingen gerne læse det .