Hvordan tjene penge online med en hjemmeside

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Start med kontekstuel annoncering. Det mest populære kontekstannonceprogram er Google AdSense. AdSense kan tjene penge til nogle hjemmesider. Men for andre hjemmesider, især blogs, har AdSense tendens til ikke også at gøre det. Der er også andre kontekstuelle reklame programmer, som du kan overveje. Det er værd at prøve kontekstuel reklame på dit websted for at se, hvor godt det virker på dit eget marked.

Overvej at bruge affilierede programmer. Et affilieret program er et program, hvor du hjælper andre med at sælge deres produkt eller tjeneste på din egen hjemmeside. Til gengæld for denne deltagelse i processen betaler de dig en procentdel af deres salg. Det ældste og sandsynligvis bedste eksempel på et affilieret program er Amazon Associates-programmet, selvom der er programmer i dag med en meget højere udbetalingsprocent. Nøglen med tilknyttede links er at finde programmer, der er abonnementsbaserede, og derfor betale en tilbagevendende sum penge til din hjemmeside, i stedet for blot en engangsbetaling.

3.

Træk ekstra forretning med Direct Advertising. Afhængigt af arten af ​​dit websted kan du muligvis sælge annonceringsplads til andre. Typisk vil dette ske i form af et banner eller en knap, der er placeret på en side eller sider på dit websted. Direkte reklame er nok en af ​​de mest lukrative måder at tjene penge på på din hjemmeside, fordi du ikke skal betale en procentdel af dine annonceringsgebyrer til en reklamemægler.

4.

Prøv at gøre nogle direkte salg. Hvis du har et produkt eller en tjeneste, du kan levere, kan et websted være en fantastisk måde for dig at promovere dit produkt eller din tjeneste. Bestemt ikke alle produkter eller tjenester er nødvendigvis tilpasset salg på hjemmesiden , men mange er.

Tips og advarsler

  • At tjene penge på et websted er ofte en proces med forsøg og fejl.
  • Til sidst, hvis du er flittig, har masser af godt indhold på din hjemmeside, og du har nok trafik til dit websted, er du forpligtet til at finde en måde at tjene penge på dit websted.
  • Der er mange måder, hvorpå du kan tjene penge på et websted. Nogle af disse måder er relativt enkle, men det gør ikke mange penge. Andre måder er vanskelige, men kan have større udbetaling. I nogle tilfælde afhænger visse måder at tjene penge helt på, når andre er afhængige af andre emner. kan gå gangbusters.