Om Linksys Wireless Routers

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Identifikation

Kendt for deres sorte og blå ydre, er Linksys routere omkring størrelsen på et DSL modem eller en ekstern harddisk. Mange routere bærer to antenner på bagsiden, der giver routere deres særprægede kaninørantenneklip - selv om nogle kommer med en enkelt antenne eller endda en intern.

Funktion

Linksys trådløse routere forbinder en eller flere computere med Internet eller tillade computere at dele data mellem hinanden. To computere, der er tilsluttet en router, kan handle data via et simpelt hjemmenetværk. Desktops og laptops kan oprette forbindelse til routeren via et Ethernet-kabel - Linksys routere giver fire Ethernet-stik på bagsiden - eller kan tilslutte trådløst via Wi-Fi-signalet produceret af routeren.

Funktioner

Linksys bærer et bredt udvalg af router modeller. Nogle af de grundlæggende funktioner, som hver model har, er to interne antenner (med undtagelse af de interne antennemodeller), fire eksterne Ethernet-porte, en nulstillingsknap, en LAN-port og en frontpanelstatusdisplay.

Typer

De fire hovedtyper af Linksys-router er designet til praktisk og ydeevne. Linksys mobile routere arbejder med Sprint Nextel for at give en trådløs forbindelse (routeren bruges som mobil hot spot). Speedbooster-linjen giver bedre upload- og downloadhastigheder, mens RangePlus-routerne udvider signalområdet. Linksys routere kan også klassificeres efter den type trådløse teknologi, de indeholder - med trådløse frekvenser på 802.11a, 802.11b og 802.11g.

Overvejelser

Når du køber en router, skal du tage højde for afstanden mellem router og computeren, dine hastighedskrav og dit behov for mobilitet. Dæk lange afstande mellem router og computer med en router fra RangePlus-serien - MIMO-teknologien (multiple input multiple output) øger rækkevidden. SpeedBooster-modellerne giver dig hurtigere hastigheder, mens rejsemodellerne er bærbare. Linksys 'plug-and-play-trådløse routere gør netværk nemt for hjem og virksomheder. Linksys implementerer den nyeste trådløse netværksteknologi i deres routere for at give dig den hurtighed, rækkevidde og mobilitet du har brug for. Stol på din Linksys-router til hjemmenetværk, online spil og skabe hotspots.