Om Trådløse DSL Routere

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Betydning

Trådløse DSL-routere bruges til at rute data til og fra computere. Hvis du har en trådløs DSL-router, kan du bruge internettet, mens du roaming frit omkring dit hjem eller kontor.

Funktion

Trådløse DSL-routere hjælper med at forhindre, at ondsindet aktivitet påvirker din pc. Dette gøres ved at blokere andre udførelser fra at få adgang til dit netværk.

Misforståelser

Nogle mennesker kan blive ledet til at tro, at hvis der er en trådløs router, der er sluttet til en hvilken som helst pc, vil det tillade mobilitet. For at en pc skal være kompatibel med en trådløs router, skal den være forsynet med et trådløst kort.

Overvejelser

Når du opretter din trådløse DSL-router, skal du logge ind på den for at kunne oprette sikkerhed og lås det ned. Ved at gøre dette vil du være i stand til at holde andre ude af adgang til dit netværk.

Fordele

At have en trådløs DSL-router er gavnlig for dig, fordi den giver dig mulighed for at bruge en computer hvor som helst i dit hjem eller kontor. /> Trådløse DSL-routere gør det muligt at slippe af eller rod i pc-kabler. Trådløse DSL-routere giver brugere mulighed for at bruge internettet på flere trådløse opgaver i hjemmet eller kontoret. Trådløse routere forbinder enhederne med i samme netværk, hvilket giver mulighed for mobilitet uden hindringer for ledninger og ledninger.