Om renoverede kreditkortterminaler

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Funktion

Kreditkortsterminaler interagerer med kreditkort ved at læse tusindvis af små magneter i kortets magnetstrimmel. På en måde, der ligner binær kode, er disse magneter orienteret i et unikt mønster, der repræsenterer kredit kortnummer, udløbsdato og anden kritisk information. For at læse disse magneter bruger en terminal en speciel magnetstriplæseren, hvorom magneterne passeres, når kortet er swiped. Terminalen bruger derefter proprietær software til at behandle kortinformationen og overføre den over en netværksforbindelse (normalt opkald) til kreditkortnetværket. Kortudstedende bank returnerer en 'godkendt' eller 'afvist' besked, og terminalen fuldender salget i overensstemmelse hermed.

Overvejelser

Fordi magnetisk stribe læsere er ofte meget følsomme, de er blandt de mere almindelige stykker udskiftet på en renoveret terminal. Andre ofte reparerede eller udskiftede komponenter omfatter modemet (den enhed, der modulerer / demodulerer data og forbindes til det eksterne kreditkortnetværk), terminalens strømforsyning (som ofte er offer for strømforstyrrelser og lynnedslag) og ROM-chip'en, der læser terminalens driftsprogram. Misforståelser Mange slutbrugere og grossister bekymrer sig om at købe en renoveret kreditkortmaskine betyder at købe en enhed, der er lavere i kvalitet eller mere tilbøjelig til at mislykkes. Renoverede enheder overfører dog de samme strenge kvalitetskontrolkontroller som nyt udstyr, inden de frigives tilbage til markedet for videresalg. Fordi eventuelle fejlbehæftede komponenter i terminalerne er blevet udskiftet, er renoverede terminaler ofte lige så pålidelige som deres nye modparter.

Funktioner

Fornyede kreditkortterminaler har generelt det samme sæt funktioner som deres nyere modparter. Disse funktioner kan omfatte grundlæggende operationelle problemer som kreditkortbehandling og batching, avanceret rapportering, netværk med computer point-of-sale-systemer og endda nogle grundlæggende regnskabsoperationer.

Fordele

Samlet set er der mange fordele forbundet med at købe en renoveret kreditkort terminal. Den primære og mest synlige fordel er en lavere købspris i forhold til nye terminaler. Udskiftning af defekte komponenter og strenge retesting af disse terminaler sikrer også et kvalitetsprodukt, hvilket kan være ret en aftale, når den købes til den lavere pris. Da økonomien stole mere og mere på kreditkortbetalinger, bliver grossisterne ofte overrasket over den høje pris på de maskiner, der behandler dem. For at bidrage til at reducere denne udgift, bliver grossisterne i stigende grad henvendt til renoverede maskiner, der kan nå det samme mål til en brøkdel af omkostningerne. Denne artikel undersøger funktionen af ​​disse maskiner, fordelene og overvejelserne ved at købe renoveret, samt nogle af de fælles misforståelser om renoverede maskiner generelt.