Sådan ændrer du din IP-adresse

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

En af de nemmeste måder er at gå til START, MIT NETVÆRKSPLADER, DER HØJRE KLIK PÅ NETVÆRKSLUTNINGER, VÆLG EGENSKABER, rul derefter ned og DUBBEL KLIK INTERNET PROTOCOL TCP / IP. Du bør få besked om en kasse svarende til den, du ser i billedet til venstre. Skift din IP-adresse, og klik derefter på ok til ok.

2.

Du kan også ændre din IP-adresse i din kommandoprompt på to måder. Den første skriver i kommandoen IPCONFIG / RELEASE og derefter IPCONFIG / RENEW. Dette er ikke sagerfølsomt.

Den anden måde at ændre din IP-adresse i kommandoprompten bruger netsh-kommandoen, det fungerer kun, hvis du har Windows XP, Server 2003 eller Windows 2000. Denne kommando er virkelig praktisk, når du har en bærbar computer, der skal skifte mellem et statisk og dynamisk adressenetværk, og eksempel er NETSH INTERFACE IP SET 'LOCAL AREA CONNECTION u0026 quot; STATIC 10.2.1.3 255.255.255.0 10.2.1.254 Den første oktet er din IP-adresse, den anden er din subnetmaske, og den sidste er din standard gateway.

4.

Som du kan se, at der er mange måder at ændre din IP-adresse på. Når du er færdig med konfigurationen, kontroller for at se om det fulgte CLICKING START RUN type CMD, skriv ind og skriv derefter IPCONFIG / ALL og rul hele vejen op for at se om det tog.

Din IP-adresse er et numerisk identifikationsnummer, der bruges til logisk at identificere din pc eller enhver enhed, der deltager i et netværk. Til tider af enhver grund kan du blive nødt til at ændre denne adresse. I tilfælde af at du gør det og ikke ved, hvordan jeg vil vise dig mere end en måde at ændre IP-adressen på din computer.