Sådan bruges Ethernet over stikkontakter

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Med de fantastiske fremskridt inden for moderne teknologi kan du nu køre din Ethernet-forbindelse fra dit modem til en vægadapter, der tilsluttes en almindelig stikkontakt eller overspændingsbeskytter i dit hjem og derefter bruge en ekstra adapter tilsluttet en modtager i nærheden af ​​det computer eller netværksudstyr, du vil bruge: printer, router osv. Dette er også meget nemt at gøre og gavnligt.

2.

Den største grund til at få dit netværksopsætning som dette er ret simpelt. Lad os f.eks. Sige, at du har et koaksialkabel, der kommer ind i dit hjem gennem dit køkken i din stue (som min), og dit kontor er waaaaayyyy over på den anden side af dit hjem (ikke i nærheden af ​​alt dit netværksudstyr. Dette eksempel er modemmet monteret på væggen med det coax, der er forbundet med modemet. Fra modemet køres et Ethernet-kabel i en vægadapter, der er tilsluttet en overspændingsbeskytter. På kontoret har en anden adapter et Ethernet-kabel, der løber fra det til en router , (ikke trådløs, men du kan have en, hvis du vil), så kører routeren Ethernet-kabler til computere og printere og så videre.
Denne opsætning er mere sikker end et trådløst netværk for dem der er bekymrede for sikkerhed .

3.

Dette fungerer også godt for steder, hvor trådløse bare ikke er en mulighed; et gammelt hus, der dræber dit signal eller en kælder, der er så afskærmet, at Magneto ville have en hård tid at komme igennem. Der er den ekstra fordel af nyt udstyr til at gnage nørden i dig. Bare Google Ethernet over Power for at finde forhandlere og produkter af denne art. Netgear, Dynalink og Hyperlinktech tilbyder Ethernet over Power-løsninger til en anstændig pris. Tjek denne mulighed for et nyt twist i dit hjemmenetværk!

Så du vil have en kabelforbindelse i hele dit hjem for bedre sikkerhed og stabilitet, men der er bare ingen måde at få en Ethernet-forbindelse til det dejlige lille sted, du kan lide at sidde ved vinduet. Nå hvor som helst har du en stikkontakt, kan du have en Ethernet-forbindelse. Lad os se på hvordan.