Sådan bruges High Gain Grid Parabolic Antenner til Long Range Wifi - WLAN

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Bestem, om du har plads til at placere en parabolantennemodul uden for nettet WiFi. Du skal have en klar synsfelt på den fjerntliggende trådløse adapter, du ønsker at oprette forbindelse til. Du kan bruge en parabolantenne til at forbinde til et fjernt Wi-Fi-netværk, som du er autoriseret til, eller som er åben for offentlig brug, som f.eks. Et Wi-Fi-netværk. For nylig blev der sat en rekord på over hundrede miles mellem en trådløs router og en trådløs adapter ved brug af to paraboliske antenner genanvendt fra gamle parabolantenner. Sådan etablerer du en noget kortere forbindelse med off-line-parabolantennerne, der koster omkring $100.
Parabolantenner tilbyder den højeste gevinst for enhver antenne. Det er derfor, de er valget af NASA at forbinde til rumfartøjer millioner af kilometer væk.
Grid-parabolantenner er en variation, der bruger et aluminiumgitter i stedet for en tung skål. De er tilgængelige i 2,4 GHz (gigahertz) -området, hvilket er det, som de fleste Wifi-netværk bruger, og tilbyder ekstremt høje forstærkningsfaktorer på op til 24 decibel eller mere.

2.

Få de rigtige antennekabler og den rigtige længde for at nå den udvendige gitters paraboliske WiFi-antenne. De fleste kommer med en 'N' type stik på antennen. De fleste trådløse routere og trådløse kort bruger RP-SMA type stik. Du skal finde et kabel så kort som muligt, men stadig langt nok til at nå antennen, der er monteret udenfor hjemmet, og tilslut antennen til computerens trådløse kort. Hvis dit trådløse kort ikke har en ekstern antennekontakt, kan du Køb en trådløs trådløs PCI-, Mini PCI-, PCMCIA- eller USB-type trådløs adapter online hos en række detailhandlere med speciale i langtrækkende Wifi-udstyr og antenner.

Brug dit vindues Wireless Nulkonfigurationsprogram eller et tredjepartsprogram, der følger med din trådløse adapter, skal du flytte stangen eller røret, antennen er monteret på, i meget små trin, mens du klikker på 'Søg efter tilgængelige netværk'. Når den, du forsøger at oprette forbindelse til, kommer i betragtning, skal du justere antennen i mindre trin for det bedste signal og derefter fastgøre skruerne. For mere information om, hvordan du opretter en trådløs LAN-forbindelse, se ressourcerne herunder.

Tips og advarsler

  • Kun tilslutt til Wifi-netværk, som du er sikker på er sikkert og som du har lov til.
  • Det er en forbrydelse i de fleste stater at hakke ind i et sikret trådløst netværk. Gør det ikke.
  • Gør ikke følsomme transaktioner over et usikret netværk. Din identitet kan blive stjålet.
  • Brug ikke gear, som ikke er godkendt af FCC. Kontroller med producenten eller din router eller trådløs adapter for antennekompatibilitet.
  • Vil du udvide en Wifi-WLAN-forbindelse op til flere miles eller afhente et fjernt Wifi-signal? Her er hvordan.