Sådan finder du gratis WIFI Hotspots i Yakima Washington

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Besøg Yakima Valley Mall, de har gratis wifi på Columbia Steppe Coffee House, og på Food Court. Food court hotspot er fantastisk, hvis du har børn, fordi de har en legeplads. Maden er imidlertid ikke så stor. Gå til italieneren. Sbarro s er virkelig meget yummier og renere udseende end det kinesiske sted, medmindre du kan lide stegte stykker af uigenkaldeligt kød og eller animalsk fedt (de blander det hele sammen). Hvis du ikke kan komme ind i indkøbscenteret, kan du parkere udenfor eller brug hot spot på Yakima Networking, som ligger lige over parkeringspladsen fra Macy 's, ved Pier One.

2.

Gå til Essencia centrum. De er en håndværker bageri, selvom nogle af de lokale siger 'artesian' bageri, som fedtet fjedervand kommer fra en 'artesian brønd.' Jeg er ikke helt sikker på hvad 'artesian' betyder, og jeg er ikke ved at se det op, men Essencia's 'Artisan' -brød er som 'brødart', fordi de 'er helt frisk bagt fra bunden dagligt. Anyways har de gratis wifi. Hvis dine børn sover, kan du parkere foran. Overvej at skrive Joe Mann et brev, der opfordrer dem til at sætte et drev gennem vinduet. De er også en chokoladerie, jeg behøver ikke at forklare det, jeg håber.

3.

Besøg Safeway. Alle Safeways har gratis trådløs internetadgang på Starbucks. Du kan parkere udenfor eller medbringe din bærbare computer inde. Den på Nob Hill har en stikkontakt, du kan tilslutte, lige under bordet. Der er også en på Summitview og Lincoln u0026 5th.

Tips og advarsler

  • Kør rundt og se hvilke forbindelser der vises. Du kan få gratis Wifi på vestsiden og i den nedre dal også.
  • Før du bruger en usikker internetforbindelse, skal du sørge for, at din virusbeskyttelsessoftware er opdateret. Folk på Yakima Networking kan hjælpe dig med det er deres job. De elsker de ting. De er hurtige, og de er blevet kåret som de bedste i dalen i 7 år i træk.
  • Hvis du tilfældigvis er den fjols, der stjal min bærbare computer, advares jeg om at have tænkt onde tanker om i et øjeblik nu, og tanker er magtfulde ting, næsten som en forbandelse. Hvis du vender tilbage til mig, vil jeg stoppe med at tænke ubehagelige tanker om dig, min tro på menneskeheden vil blive genoprettet, og jeg vil fortryde alle de mentale forbandelser, fordi jeg tror, ​​at folk virkelig ændrer sig (og tankerne er magtfulde, husk det) 'er Dell Inspiron 1501 med ordet' Mamma 'skrevet i pink og hvide rhinestones, stjålet fra en grøn forstæder i september 2007. Det havde flere skrivejobs, jeg arbejdede på og 12 år værd af billeder og videoer af mine seks børn, herunder uerstattelige familiebilleder af min onkel og min bedstefarfar, der siden er gået væk. Jeg må stoppe, jeg bliver vred, bare tænker på det. Venligst returner det til din knækhoved. Jeg betaler dig for det, hvor meget er det i disse dage?
  • Yakima, Washington har flere WIFI hotspots. Hvis du ikke har internetadgang derhjemme, eller hvis du er 'chauffering kids' hele tiden, er der flere steder, du kan finde usikrede internetforbindelser. Så hop i bilen med din bærbare computer og gå mobile. Tjek disse Yakima hot spots snart!