Sådan forbedres et hjem trådløst netværk med adgangspunkter

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Hvis dit hus er stort, skal du muligvis eksperimentere med den bedste placering for et ekstra adgangspunkt. Obstruktioner som vægge, metalgenstande eller afstand fra gulvet kan alle gøre en forskel i, hvor godt det trådløse signal bevæger sig.

2.

Køb en billig trådløs enhed. De kan fås for så lidt som $30. For nogle modeller skal den anden trådløse enhed opstilles i klienttilstand.

3.

Sørg for, at det andet adgangspunkt er indstillet til at fungere i hovedindstillingerne for IP router, så de bruger begge de samme netværksindstillinger.

4.

Nogle nyere modeller af routere, Linksys WAP54G, indeholder for eksempel en ny push-knappen opsætningsfunktion. På Lynksys trykker du på knappen på Access Point og på din anden SecureEasySetup-aktiverede trådløse enhed for automatisk at oprette en krypteringssikret trådløs forbindelse.

Tips og advarsler

  • Før du køber en anden router, skal du kontrollere, at den kan bruges enten trådløst med din første eller i klienttilstand. Nogle skal være tilsluttet netværket med et kabel.
  • Mange mennesker har et hjem trådløst setup i disse dage. Denne opsætning kan bestå af en enkelt trådløs router til hele huset. Du kan muligvis forbedre din trådløse dækning med yderligere adgangspunkter. De følgende trin vil forklare hvordan.