Sådan øges trafikken til din blog

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Brug kommentarmarkedsføring. Kommentar marketing, simpelthen, er processen med at forlade kommentarer til andre blogs, hvis emner er relateret til emnet på din blog. Den mest effektive form for kommentarmarkedsføring omfatter ikke bare at forlade en one-line 'den store' kommentar, men tilføjer noget væsentligt til emnet. Tilføjelse af værdi til diskussionen får dig til at bemærke af bloggeren og bloggeren. s læsere. Det vil gøre dem meget mere tilbøjelige til at læse din blog og anbefale din blog til andre.

2.

Lær at bruge sociale bogmærkeværktøjer. En anden måde at øge trafikken til din blog er med sociale bogmærkeværktøjer. Disse værktøjer, som Digg og StumbleUpon, er designet til at give web surfere mulighed for at dele deres yndlingswebsteder med andre webs surfere. Hvis du f.eks. Kan få et højt antal stemmer på Digg, vil du blive lagt på forsiden, som vil køre hundredvis eller tusindvis af læsere til din blog.

p> Brug søgemaskineoptimering. SEO vil også øge trafikken til din blog. SEO er processen med at gøre din blog og din skrivning lettere genkendt af søgemaskiner som Google og Yahoo. Når søgemaskiner ved, at du er der, og hvilke søgeordsemner din blog beskæftiger sig med, vil disse søgemaskiner sende trafik til din blog.

4.

Brug artiklen markedsføring som endnu en måde At drive trafik til din blog. For at bruge artiklen markedsføring, skal du skrive artikler og offentliggøre dem til artiklen mapper, som f.eks. Helium. Nogle biblioteker, som Helium, tillader dig at sætte et link tilbage til din blog på din u0026 quot; Om mig u0026 quot; side. Jeg har modtaget mange besøgende fra Helium på denne måde. Andre mapper, som eZineArticles, giver dig mulighed for at sætte links til din blog inde i artiklen. Fordelen ved Helium er selvfølgelig, at du også kan tjene penge lige her fra dine artikler, mens dette ikke er tilfældet på eZineArticles.

At øge trafikken til din blog kan være en kompleks proces. Der er mange forskellige teknikker, som du kan bruge til at øge trafikken til din blog. Nogle af disse teknikker er mere effektive end andre, og effektiviteten af ​​nogle teknikker kan mindske som tiden går videre.