Sådan spiller du din favorit Xbox eller Xbox 360 videospil online gratis

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Det første du skal gøre er at få et hjemmenetværk i gang. Opsætning af et hjemmenetværk er uden for denne artikels anvendelsesområde, men der er mange kvalitetsguider tilgængelige på eHow, der kan hjælpe dig igennem det. Jeg vil også foreslå en 'gaming router' til den bedste ydeevne, især hvis du skal spille en online skydespil eller køre spil. Hvis dit netværk er i gang, og din pc med succes er knyttet til internettet, er du bare et øjeblik væk fra at nyde gratis online spil på din Xbox eller Xbox 360.

2.

Gå til http://www.XBConnect.com og download deres klient software. Deres software fungerer ved at gøre din videospilkonsol tro på at den spiller lokalt på et hjemmenetværk og ikke på internettet.

3.

Få din foretrukne rpg, skydespil, eventyrspil , eller massivt multiplayer spil klar. XBConnect understøtter et fantastisk antal spil, fra skydere helt til online rollespil. Vælg klogt, menneskelige modstandere er uforgivelige! > Tænd for din Xbox eller Xbox 360, indsæt videospillet og gå til skærmen 'Leder efter spil' under multi player. Hold dig til denne skærm og gå til pc'en.

5.

>

På pc'en slukker XBConnect-softwaren og opdager Xbox, Xbox skal være på skærmen 'leder efter spil', der skal registreres.

6.

Når Xbox er opdaget, søg efter en server hosting det spil, du vil afspille og oprette forbindelse til det.

7.

Når serverværten har startet spillet, vises det på din TV. Start nu fragging og vis dem hvem som er chef!

Tips og advarsler

  • Vælg en server wi Hvis du har problemer med at opdatere skærmbilledet XBConnect, bliver det normalt bedre.
  • Få en spilrouter som Dlink 4300 eller den fantastiske 4500-serien router til utrolige ydeevne
  • Tænk dig, at du er den bedste, hvis din computer modstandere ryster ved tanken om at starte din yndlingsskytter? Nå er computer modstandere ok, men for en rigtig udfordring skal du spille dine yndlings Xbox eller Xbox 360-spil mod en ægte, menneskelig modstander. Hvad vil du ikke bruge penge på dyre 'abonnementer'? Nå, her er en perfekt lovlig måde at forbinde til andre spillere online og vise dem, hvor godt du virkelig er! Og det bedste af alt det vil ikke koste dig et cent, at spille din yndlings Xbox eller Xbox 360 spil online er helt gratis!