Sådan starter du en DSL-internetudbyder

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Start internetudbyderen ved at få en licens. Både statslige og føderale licenser skal starte en internetudbyder. Du skal give regeringen oplysninger om dit arbejdsgiver-id-nummer og dit domænenavnsregistrering. Du bør også søge om et varemærke for at beskytte dit internetudbyderes unikke navn fra at blive brugt af andre internetudbydere.

2.

Arranger de nødvendige midler til at konfigurere internetudbyderen. Du skal have en checkkonto og en forhåndsgodkendt kreditlinje. Du skal også få internet-faktureringssoftware, regnskabssoftware og et faktureringssystem. Alle disse software er let tilgængelige i skranken. Få ledger-software, end du kan spore tilgodehavende og betalbare debitorer og kontrollere forbrugernes forbrug og overlejringer.

3.

Arranger dine fem dedikerede pc'er og installer hele softwaren. En pc skal være dedikeret til DNS eller dit domænenavnesystem, en til post, en til web både Httpd og Https-godkendelse og en til nyheder. Den femte pc skal bruges til virksomhedens finansielle del, og al regnskabs- og faktureringssoftware skal læses på den. Installer et sikkerhedssystem af god kvalitet i pc'erne. Saml DSALM'en, så den nemt kan oprette forbindelse til kunde-trans-modtagere eller modemer.

4.

Køb et internetfeed og en lokalnet fra en regional eller national backbone-udbyder. Du bør købe et 24-kanals PRI- eller primærfrekvensinterfacekredsløb for effektivt at forbinde til kundemodem. En enkelt PRI skal give over 200 tilslutninger. Mange backbone-udbydere giver gratis netværksnyheder relæprotokol gratis med PRI, som vil hjælpe dig med at køre Usenet-service.

Få en god markedsplan klar med alle detaljer i den unikke tjenester, du tilbyder potentielle kunder, og hvordan du har til hensigt at betjene dem bedre end andre internetudbydere. En effektiv markedsføringsplan er nødvendig for at opbygge en internetudbyderes kundebase.

Tips og advarsler

  • Hvis backbone-udbyderen tilbyder den gratis Network News Relay Protocol NNRP, bør du ikke tænke på at købe udstyret. Du kan give kunden et indtryk af, at Usenet er en værditilvækst, der tilbydes af dig.
  • At starte en DSL-internetudbyder kan komme med store indledende udgifter, og overskuddet løber muligvis ikke hurtigt. Det er derfor vigtigt, at du har tilstrækkelige midler til at finansiere virksomheden.
  • At starte en internetudbyder eller internetudbyder er et dyrt venture. Når du høster succes gennem internetudbyderen, bliver udgiften en værdifuld investering. DSL, som er akronym for digital abonnentledning eller digital abonnentsløjfe, har gjort forbindelser mellem ISP og kunden ekstremt hurtig og ekstremt nem at bruge i forhold til opkaldssystemet, der kunne sende seerebyte i et langsommere tempo.