Sådan vælger du det højeste trådløse trådløse netværkskort eller adapter

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Ved at de fleste Wifi-trådløse adaptere sender strøm er på eller under 100 milliwatt, hvilket er fint til brug i hjemmet. Men for arbejdspladser, der er store eller kontorer, der er flere tusinde kvadratfod, kan du have brug for en mere kraftfuld trådløs adapter. Bestem, om du har brug for mere rækkevidde end hvad din trådløse adapter giver dig. Hvis det er tilfældet, skal du muligvis øge strømmen.

2.

Vælg en høj WiFi-adapter, som passer til din computer. Der er både PCMCIA- og mini-PCI-adaptere med eksterne antennetilslutninger, og der er USB-type trådløse adaptere. Der er USB trådløs adaptere lavet af Engenius, som sælges under navnet Senao i udlandet, der transmitterer med op til 600 milliwatts strøm. Dette er mere end nok til at etablere en solid trådløs forbindelse med en router så langt som en halv mil væk, bare med de små gummi-duckie-antenner, der sælges med dem.

Overvej Brug af disse trådløse trådløse adaptere med ekstern antenneforbindelse og tilføjelse af en antenne. Du kan finde eksterne antenner, der er omni-directionelle (optagesignaler fra alle retninger) eller retningsantenner såsom panelantenner eller yagi-stråleantenner. Disse fokuserer signalet i et meget lille område og kan afhente meget fjerne trådløse netværk. Check med producentens kundeserviceafdeling, for hvilke antenner ikke overtræder FCC-regler.
Du kan finde antenner, der også sætter router på. De fleste routere bruger det, der kaldes en RP-SMA-stik. Antennen kan have en anden stikkontakt, såsom 'N' -stikket, så du skal bruge et andet kabelstik i hver ende af koaksialkabelet. Steder som Radiolabs.com tilbyder kabler, der passer til begge dele. Vælg det tunge, lave tabs-kabel for maksimal ydelse Du behøver ikke at leve med dårligt trådløst netværk. Overvej at opgradere til en højere power router og adapter, begge med eksterne antenner, der kan placeres så højt som muligt for maksimal modtagelse. For mere information, se min artikel om Wi-Fi-antenner med lang rækkevidde.

Tips og advarsler

  • Jo længere du sender et Wifi-signal, desto større chancer er det hacket. Aktivér altid WPA eller anden kryptering.
  • De fleste trådløse netværksadaptere eller trådløse kort, som følger med bærbare computere eller stationære computere, er meget lave og har en kort rækkevidde som f.eks. Et kontor. Der er trådløse adaptere eller netværkskort, der tilbyder meget lang rækkevidde.