Om Hackere

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Historie

I begyndelsen af ​​1960'erne blev fremskridt inden for computerprogrammering, design og teknologi ledsaget af fremskridt inden for hardware og software geni. I slutningen af ​​1980'erne begyndte dygtige programmører at manipulere elektronisk information ved at prøve og fejre at lære og udforske computersystemer og netværk. De begyndte at manipulere elektroniske informationer, der fjernede private detaljer, hvilket gør dem ikke mere sikre.
Begrebet hacker var oprindeligt en af ​​respekt og brugt som en nomenklatur for begavede personer, der konstruerede et nyt program eller konverterede en gammel til noget genialt. Hackere blev motiveret af støtten fra deres jævnaldrende og brugt tid på at arbejde på den næste udfordring for at forbløffe masserne. Senere blev udtrykket synonymt med cyberkriminelle.

Typer

Inden for hacker-samfundet er der specialister, der er i stand til at udføre opgaver af en bestemt karakter. En 'algoritme hacker' løser problemer med en række instruktioner, der er let forståelige for ham. Der er hackere, der kender ind og ud af operativsystemer og hackere, der kan bryde et kodeord eller kode.

Identifikation

Mens hackere er i stand til at få adgang til uautoriseret information, kan de også forhindre andre indtrengere i at udnytte en system til adgang til oplysninger. Selvom nogle hackere gør skade, foretrækker andre blot at teste grænserne for at bestemme deres fulde potentiale uden ondsindede mål.

Effekter

Nogle hackere bryder ind i systemer med det formål at 'ødelægge data, stjæle ophavsretligt beskyttet software og udføre andre ødelæggende eller ulovlige handlinger. ' På grund af de 'black hat' hackere har de, der forsøger at udføre kaos, tvunget til at udvikle sig med fremskridt inden for teknologisk baserede forbrydelser. Hacker-relaterede cyberkriminalitet har forårsaget lovgivningsmæssige bestemmelser for at beskytte ofre mod invasion af privatlivets fred og retshåndhævelse for at øge sit engagement i at forfølge computer overtrædelse syndere. FBI og Secret Service har specialister i computerintrusion. Der er også computerkriminalisationsspecialister på det føderalt finansierede National White Collar Crime Center, der er ansvarlig for uddannelse af retshåndhævelse for at anerkende computer hacking kriminelle og bringe dem til retten.

Forebyggelse / Løsning

Enkeltpersoner kan tage forholdsregler mod hackerinfald. Installation af en personlig firewall og forsigtighed ved adgang til websteder på internettet er måder at beskytte dig selv på. Vær opmærksom på mulighederne for internetforbindelser; Den hurtigste forbindelse betyder ikke, at den er den mest sikre. En hackers karakter er at udvikle sig og navigere rundt om de åbenlyse barrierer for at få adgang, hvor mindst detekteres. Som hackere udvikler sig, skal også beskyttelsesforanstaltninger mod deres hacks.

Potentiel

Med overfladen af ​​tilgængelig information, der flyder rundt på internettet og opbevares tilsyneladende sikkert i databaser, potentialet for identitetstyveri og uautoriseret adgang til fortrolige oplysninger vil forblive en trussel. Det er blevet sagt, at der ikke er noget du kan gøre for at sikre din fuldstændige beskyttelse, men foranstaltninger træffes af offentlige organisationer for at minimere fremtidige trusler. At være i stand til avanceret computerprogrammering, der har evnen til at få adgang til uautoriseret information, og som har et ubegrænset potentiale til at afdække, hvad der er skjult, er hvad hackere gør bedst. Hackere tænker ikke bare uden for boksen. For dem er der ingen kasse til at begynde med. Med talenter til at bøje og revidere reglerne omgår hackere myndighed og håndhævere af databeskyttelsesregler.