Om bredbåndsroutere

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Typer

De fleste brugere foretrækker 802.11g routere over 802.11b. Overførselshastighederne er normalt hurtigere, og filer kan overføres hurtigere ved hjælp af en 802.11g. Du bør også modtage stærkere signaler, når du bruger denne særlige router. Det er også overkommeligt.

Betydning

På grund af populariteten af ​​bredbånds routere tilbyder de fleste internetudbydere fremragende priser. Hvis du ikke er computerkundig, sender internetudbyderen en tekniker til dit hjem til konfigurere din hardware. Hvis du er i stand til at oprette din egen router, vil de fleste internetudbydere tilbyde dig rabat på tjenester.

Funktion

Du kan vælge at have en trådløs router eller en kablet en. En kablet router vil forbinde dine computere til dit netværk med et netværkskabel En trådløs router giver dig mulighed for at forbinde dine computere uden at bruge et sådant kabel. Brug af et trådløst netværk giver dig større fleksibilitet. Hvis du vælger et trådløst netværk, skal du have særlige netværksadaptere .

Advarsel

Når du opretter din router, er det bedst at også oprette en adgangskode. Hvis du ikke gør det, kan dit netværk være sårbart over for angreb. Andre kan have adgang til dit netværk, hvis det er Hvis du ikke er sikker på, hvordan du indstiller et kodeord på dit netværk, skal du kontakte din internetudbyder, og de ca. n hjælper dig.

Ekspertindsigt

Når du beslutter dig for hvilken type bredbånd der skal opnås, er det bedst at undersøge alle de tilgængelige muligheder. Forbrugerforskningswebsteder som CNET tilbyder anmeldelser af routere. Brugere kan sende deres meninger ud fra deres personlige erfaring. Hvis du beslutter dig for at oprette et netværk, er brug af bredbåndsadgang en god mulighed. Brugen af ​​bredbånds routere giver dig mulighed for at forbinde flere computere til internettet. Det giver dig mulighed for at dele filer på et netværk. Bredbånd er overkommelig for den gennemsnitlige forbruger - bare sørg for at undersøge forskellige tjenesteudbydere for at finde den bedste løsning.