Om højhastighedsadgang til internettet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Betydning

De fleste brugere, der bor i landdistrikter, har svært ved at få hurtig internetforbindelse og skal bruge opkaldsforbindelse, da de let kan sluttes til computerens modem og til en telefon live Satellitvirksomheder er begyndt at udvide satellitretter til landdistrikter, der giver beboere det privilegium at bruge hurtigere internet-service. Dette er ikke kun til gavn for beboerne, og skoler og virksomheder kan også drage fordel af det. Virksomheder som HughesNet og StarBand tilbyder parabolantenner.

Funktion

Højhastighedstilgang kan være bedst ved download af filer. Streaming video er blevet populær på internettet, og den højere hastighed gør det muligt for brugerne at gøre det lettere at se videoerne uden at have ventet timer for adgang. Brugere kan se videoer på websteder som f.eks. Youtube.com, som er blevet populært i at tilbyde tusindvis af videoer, og at have højhastigheds-internet kan være gavnligt.

Typer

De fleste brugere foretrækker bredbånd, almindeligvis kendt som DSL eller Digital Subscriber Line , og også kabelmodem adgang. I modsætning til kabeladgang er DSL-service tilgængelig via en telefonlinje. Dette påvirker ikke brugen af ​​telefonen ved opkald. Der er også trådløs højhastighedsadgang til rådighed, der kræver et trådløst netværkskort på din pc og giver dig adgang til internettet trådløst uden brug af et modem.

Funktioner

Højhastighedstilgang er den mest hensigtsmæssige, når du henter filer . Dial-up internetadgang kan downloade filer med 56 kilobiter per sekund, men højhastighedstilgang kan sende op til 20 megabit per sekund.

Geografi

Med højhastighedstilgang kan du kommunikere med brugere over hele verden . Du har også evnen til at dele filer med dem uden at være i deres placering. Brugere kan endda bruge deres højhastigheds-internet af kulturelle årsager. Museer, online boghandlere og lige indkøbscentre ligger lige ved brugerens fingerspidser. Nogle virksomheder, som f.eks. Microsoft, finder endda hurtig internetadgang bekvemt, når de gennemfører online møder eller tilbyder online træningskurser. Dage med at være begrænset til at bruge opkaldsadgang til internettet er næsten uddødt. Højhastigheds internet har lettet livet for alle, der stoler på internetadgang. Da download af filer fra internettet er blevet populært, har højhastighedsadgang til internettet reduceret den tid, det tager at downloade. Højhastighedsadgang kan downloades ved ni gange hurtigere opkald. Højhastigheds internetadgang giver brugerne mulighed for at surfe på nettet hurtigere. Fordi højhastighedsadgang til internettet er blevet så populært, tilbyder mange virksomheder deres tjenester billigt. Når brugere konverterer til højhastighedsadgang til internettet, finder de det svært at vende tilbage til opkaldsadgang.